STUDIU . Spune-mi ce mananci si voi spune dacă crește . De Fabian Massa .

Tradus din spaniolă în română cu Google Translator .


Este foarte interesant de a studia albine , putem învăța multe de la ei . De exemplu, noi stim acum ca într- un stup de miere de albine [ 1 ] ( Apis mellifera ) , există trei tipuri de albine :


o . Albinele lucrătoare : le-a dezvoltat aparatul sexual , misiunea lui în viață ( aproximativ 3 mediu lunar ) este de lucru pentru a menține stup de funcționare . Primele trei zile de viață mânca laptisor de matca . Din a patra zi de dieta lui este format din polen ( proteine ​​) și nectar ( carbohidrati ) .

b . Drone : Sunt albine de sex masculin , un pic mai mare decât muncitorii . Ei provin din ouă nefecundate , astfel încât sarcina lor genetică este de 50 % din celelalte albine care trapa din oua , dacă fecundat . Misiunea lui în viață este de a fertiliza regina albinelor . După aceasta , mor .

C . Reginele : ele sunt identice genetic la albinele lucrătoare . Dar ele sunt chiar aleși înainte de larve deveni Queens ( are un telefon diferit ) . Pentru acest punct sunt rezervate pentru o altă misiune , că celulele lor, în loc de verticale și orizontale sunt mult mai mari . ( Există trei ori mai mare decât un lucrător ) . Asistente medicale lucrătorilor i hrănească doar laptisor de matca . Ei trăiesc aproximativ trei ani și sunt singurii care s-au dezvoltat aparatul sexual . Misiunea sa : păstrează condiment .


De ce Queens sunt atât de diferite de muncitori ?


Deci, mânca :

Regina este singura femeie pe deplin dezvoltat sexual . Acesta esterezultatuldietei total de lăptișor de matcă în timpul perioadei de dezvoltare . Descubierto1 recent că ingredientul activ de laptisor de matca , care convertește la o regina este de lucru proteina royalactina ( denumit anterior 57 - kDa proteine ​​, cu referire la greutatea lor moleculară ) [ 2 ] , care activeaza P70 S6 kinaza , care rândul său, crește activitatea kinazei MAP [ 3 ] .
De cercetare din anii 1960 a sugerat că lăptișorul de matcă conține un neurochimice puternic , în timp ce o lucrare 1972 a evidențiat hormoni de dezvoltare . Mai recent , oamenii de stiinta au identificat o serie de proteine ​​din lăptișorul de matcă , potențial implicate în generarea de regine .
        
Puteți face o paralelă interesantă cu Biserica : Frații care poate uceniciza pe alții sunt cei care au o dezvoltare mai mare . In timp ce noi toți avem în Hristos este același ADN spiritual , ceea ce mancam face o diferenta :

o . Dacă o congregație mănâncă numai nectar ( cuvinte dulci ) , au condiții de muncitori . Ei pot lucra din greu și de bine , dar nu va avea ceea ce este nevoie pentru a conduce pe alții . Ei nu au fost hrănite , astfel încât acestea să poată dezvolta pe deplin .

b . Dacă o congregație primește Royal Jelly ( a alimentelor procesate ) care au chemarea la conducere ( pastor , preda , evangheliza , discipol , etc . ) Pentru a primi ca alimentele să fie dezvoltate astfel încât să poată instrui alți lideri ( cu " copii spirituali " ), care formează uneori un alt stup ( o altă biserică ) . Deci, Apostolul Pavel a lucrat .Mâncăm și hrănire frați în mod adecvat ?

42 Și Domnul :
- Este ispravnicul credincios și înțelept , pe care stăpânul său va pune în responsabil de servitori care să repartirles alimente în timp util ? 43 Ferice de robul acela al cărui stăpân , se întoarce , găsește -l face datoria . 44 Eu vă spun ceea ce îl va pune peste toate averile sale .
Luca 12 . 42-44 NIV .


Săptămâna 70 este pe cale să înceapă . Hristos vine în curând , să ne găsească hrana Cuvântul cel bun al lui Dumnezeu .


__________________________

[ 1 ] Melis = miere latino- Fera împlinesc = producerea de miere . Este albinele comune .
[ 2 ] http://es.wikipedia.org/wiki/Abeja_reina
[ 3 ] În sentimentul că una dintre aceste proteine ​​ar putea fi un ingredient cheie de laptisor de matca , Masaki Kamakura , un entomolog de ​​la Centrul de Cercetare Biotehnologie în Toyoma , Japonia , proiectat un experiment simplu . Lăptișor de matcă este păstrat la o temperatură care degradează proteinele la rate diferite și apoi testat chiar tratate termic gelatină putea regine . A fost nevoie de 30 de zile pentru puterea de lăptișor de matcă a dispărut . Analiza chimica a aratat ca o proteina care a fost denumit anterior royalactina a fost unul dintre cel mai lent pentru a rupe . Proteine ​​Royalactin , atunci când sunt combinate cu alte elemente nutritive , larve transformate în Queens cu aceeași eficiență ca și lăptișor de matcă .


Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa