STUDIU. Pâinilor și a peștilor. De Fabian Massa.

Tradus din spaniolă în română cu Google Translator.


Capitolul VI al Evangheliei Sfântului Ioan, Biblia ne spune că Isus a plecat la celălalt mal al Mării Galileii și o mare mulțime de oameni de-a lungul a asculta. În seara Isus a avut milă de mulțime, deoarece el nu a mâncat, așa că a ordonat discipolilor săi să-i hrănească. Acolo a făcut Domnul miracolul de alimentare cinci mii de bărbați (cercetători estimează că, cu femeile și copiii ar fi o mulțime de 15.000 de suflete), cu cinci pâini de orz și doi pești (Ioan 6,9).


Cu ceea ce oricare dintre noi ar fi făcut o serie de canapele pentru burțile lor, Domnul ia dat să mănânce umple sale de toți acei oameni și, de asemenea, douăsprezece coșuri rămase: mic pe care le putem oferi este mult în mâinile lui Dumnezeu.
După aceasta, Isus a poruncit ca du-te peste lac. A doua zi, când mulțimile dat seama că Maestrul și discipolii săi au plecat (Ioan 6,22), mulți au în bărci și sa dus la Capernaum căutați pe Isus.
John înregistrări în Evanghelia lui următorul dialog:

25 Când l-au găsit pe lac, au întrebat:
-Rabbi, când ai ajuns aici?
26 Adevărat, adevărat vă spun, că Mă căutați nu pentru că ați văzut semne, ci pentru că ați mâncat pâine din plin. 27 de lucru, dar nu pentru produsele alimentare care prada, dar de mâncare care rămâne pentru viața veșnică, care le va da Fiul Omului. Pe el Dumnezeu Tatăl a pus sigiliul său de aprobare.
28 - Ce ar trebui să facem pentru a face Dumnezeu lucrează cere? Ei au cerut.
29-Aceasta este lucrarea lui Dumnezeu, care credeți în Acela pe care La trimis El a răspuns Isus.

De aici vine celebra linie: "Ai vin pentru pâinilor și a peștilor "Oamenii au văzut semnele (Puterea lui Dumnezeu) și nu au înțeles că cel mai mare beneficiu a fost cu sursa de energie, adică prezența lui Dumnezeu. Ei nu au înțeles și au cerut mai multe miracole:

30 - Și ce semn voi da ca să vedem și să credem? Ce pot face? Le-accentuat. 31 Strămoșii noștri au mâncat mană în pustie, după cum este scris: "Le-a dat pâine din cer pentru a mânca." [C]
32-mă să vă spun că nu Moise va dat pâinea din cer ", a spus Isus. Cel care vă dă adevărata pâine din cer este Tatăl meu. 33 Pâinea lui Dumnezeu este aceea care se pogoară din cer și dă viață lumii.
34 "Sir," au întrebat, "dă-ne pâine.
35-Eu sunt pâinea vieții lui Isus a declarat. Cine vine la Mine nu va flămânzi și cine crede în Mine nu va înseta niciodată. 36 Dar, așa cum v-am spus, chiar dacă m-ai văzut, nu cred.

În timp ce există pastori care a abordat această problemă cu o educație profundă și îmbogățirea [1] realitatea este că, în același mod ca în timpul lui Isus mulțimile s-au adunat pentru a primi de la El "pâinile și peștii": au luat miracole dar inimile lor nu au fost schimbate. Același lucru este valabil și astăzi, oameni care vin la biserica cu o nevoie crippling primi miracol dumneavoastră, bucurați-vă și du-te. Nu sta, deoarece ei nu au înțeles că este mai binecuvântat să aibă prezența pe care doar au fost atinse prin puterea Lui o dată.

În timp ce se înțelege că oameni noi care vin la serviciile bisericii în căutarea pentru o minune de la Dumnezeu (și acesta este întotdeauna cazul), lucru alarmant este faptul că leadership fi surprins de acest tip de mesaj, atunci când se presupune că un lider cu douăzeci de ani de Biserică și este clar diferența între puterea și prezența, care are o viață de rugăciune și comuniune.

Fiind deja la porțile Săptămâna 70, în cazul în care răbdarea și credința sfinților vor fi testate prin tăierea capetelor lor, (Apoc. 13.10 și 14.12), sunt încă mulți (chiar și în conducere) nu se înțelege această problemă de putere și Prezență (care este de bază) pare extrem de periculos.

Săptămâna 70 este aproape, doar Isus salvează. Suntem gata?


___________________________

[1] http://www.tesorosdesabiduria.com/2013/07/la-diferencia-entre-el-poder-y-la.html ENGLISH 20/07/2013, 27/07/2013 http://www. tesorosdesabiduria.com/2013/07/el-soplo-de-dios-sobre-un-sermon-del.html; 03/08/2013 http://www.tesorosdesabiduria.com/2013/08/study-la-presencia -de-Dumnezeu-rompe.html; ENGLISH http://www.tesorosdesabiduria.com/2013/07/the-difference-between-power-and.html; http://www.tesorosdesabiduria.com/2013/07/ tradus-la-spaniol-a-Inglés-with.html; http://www.tesorosdesabiduria.com/2013/08/study-presence-of-god-breaks-chains.html

Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa