Reflection kršćani i "zmija ulja". Fabian Massa.

Prevedeno sa Spanish na srpski sa Google translator.


Prije nego što su jezuiti implementiraju svoje Santas evanđeoski kampanje ili istrebljenje u Las Indias novootkrivenim, španjolski doseljenici su imali kontakte sa native stanovnika i razmijenili im beskorisne vitraž komada od čistog zlata i poliranog srebra, dolazi fraza "Promjena od ogledala boje", što znači daje nešto od velike vrijednosti za nešto vrijedno. Takvi stavovi preživjeti u kolektivnom pamćenju naših ljudi u Južnoj Americi, poznat kao "živo kreolski" pokušavaju da iskoristite druge dajući malo ili ništa za uzvrat.Ovo je uvučen u kolektivnu podsvijest i ispoljava sve vrijeme: Socijalni zahtjevima za besplatno obrazovanje, kako sekularna kao i unutar Crkve. Molim vas da shvatite da nema ničega BESPLATNO, šta si. Često nemaju ni rekao hvala, neko platio, uloženo vrijeme, trud, materijala, novca i rada.
Dakle, oni koji su samo uložiti napore za sebe i gotovo nikada ne za druge su povrijeđeni ako neko ponudi dati radionicu, seminar, koncert, recital, ciklus Studija Materijal studija ili plaćanja.


Obično, ne uvijek, oni su isti koji se rukuje sa ćelija U $ S 800 i ista Biblija RV60 bez utakmica ili napomene dao joj je njena baka je dan koji je molitvi od Faith 35 godina ranije.


Obično, ne uvijek, oni su isti koji planiraju svoj odmor, ali nikada uzeti u obzir ulaganje 1,00 $ kupiti studije dictionary ili teksta.

Obično, ne uvijek, oni su ti koji provode duge sate obožavanja pjevanja da "Želim znati više o Ti", ali onda se nije trudio da ga u praksi.


Oni žele da daju svoj "boji ogledala", ali to nije: Zato što nećeš znati više o Bogu bez ulaganja vremena, truda i novca. Novac? Da, jer knjige koštaju, kursevi troškova i vremena provedenog proučavajući je uklonjen na poluvremenu ili proizvodnju. To je razlog zašto oni napreduju, kako u svijetu Sekularni kao u hrišćanstvu su najmanje, oni koji razumiju potrebu za:
  • Daj da Primite
  • Invest vremena, truda i novca da postigne nešto: karijeru, profesiju, seminar o sportu, porodica, crkva, itd ...
  • Oni koji samo traže da se obrazuju za besplatno, čak i bez stavljanja $ 1 uglavnom nemaju pristup bolje poslove, međutim, oni koji su nastojali da radije platiti dobar školi ili na fakultetu, i napravio napor da studiraju i odobri, su oni imaju najbolje plate.


Santas Dosta Gluposti, ne pokušavajući da se ništa odražava boje nastave, koji je jedan od najvrednijih stvari, kako u Crkvi i sekularna. Edukacija vrijedan novac.

Tjedan 70 počinje, a većina ne zna da je to.

Edukacija vrijedan novac.

Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

COMO SERÁ LA VIDA EN UN FUTURO TIPO APOCALIPSIS 6.6. BY FABIAN MASSA.