Скарби Мудрості і тиждень 70 - Маса Фабіан Блоги

У перекладі з іспанської на українську перекладач з Google.



1. Скарби мудрості, чому ім'я.

А. казначейства

Якщо ми подивимося на визначення "Скарб" ми знаходимо таке: Скарб (Латинська тезаурус і грецькі θησαυρός -tesauros) щось велике значення. Як цінна річ охороняється і захищається. Зазвичай будівля, в якій багатство міста чи держави, називаються казначейство. Скарб може бути державною або секрет, залежно від їх функції. У Стародавній Греції, будівлі, де зберігалися підношення богів були сформовані святилище. Також у всіх культурах використовується, щоб зберегти скарби в спеціальних місцях. У пірамідах Єгипту, фараони були поховані з великих статків і померлого буде використовувати в своєму загробному житті "", але всі ці гробниці були розграбовані і багатство сподобалося в "тут" злодіями.

Також називається скарби культурного багатства, природні заповідники, звичайно скарб. Є археологічні, літературні скарби Втрачені скарби в металевій краху. Є також скарби поклоніння, як Святий Грааль і втраченого Ковчега Завіту. Те, що ясно, що цінний скарб є те, що зробить його власник багатий.


Б. Мудрість


Можна сказати, що Мудрість це сума знань інтелектуально застосовується; тобто здатність використовувати знання успішно. Мудрість також діяти з розумінням вирішувати проблеми, уникнути або запобігти небезпеці, досягнення певних цілей, або адвоката інші. Це є протилежністю дурість, дурість і нерозсудливість.

Ми всі повинні мати ревниво дорожить: Спогади, слова, фотографії, засушені квіти в книгах, листах, книгах, музиці, поради та досвід. Коли Бог торкнувся мого життя, і я люблю Його Слово, Біблія стала для мене в моєму власному володінні. І така це багатство благословень, поради, мудрість, заохочення, навчання і знання, які я вирішив поділитися з усіма, так що ноти переведена на кілька мов. Зараз я використовую перекладач Google, але я сподіваюся, що незабаром може запропонувати професійний переклад, принаймні, в англійській мові.
Я сподіваюся, що ці нотатки є благословенням у їхньому житті. Всі матеріали в даному громадськість може використовувати, копіювати та частка надається тільки назвати джерело.



 Тиждень 70

Чому назва - Причина титул

"Тиждень 70" є минулого тижня років пророцтва, пов'язані у главі IX книги Данила. Щоб зрозуміти пророцтво необхідно зрозуміти історичний контекст і біблійний Даніель IX. У першому блозі я зробити повний розвиток пророцтва 70 тижнів.

Цей блог призначений для поширення Слова Божого, щоб показати людям, що Біблія містить незбагненну мудрість і настільки багатий, що не може бути виміряна або кришку. Це моє бажання, щоб донести до читачів не тільки інформацію і знання, але й ентузіазм і любов Слово Боже надихає мене.

Моя рідна мова кастільський в Аргентині, але з ідеєю досягнення миру, я переписав нотатки на декількох мовах, що використовують Google Translator, вибачитися за помилки автоматизованої перекладу. Дасть Бог, пізніше ми можемо розраховувати на професійного перекладу на різні мови.


Благословення всім,
Фабіан Масса.


Скарби Мудрості і тиждень 70 - Маса Фабіан Блоги

Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa