Напомена. Они који неће наследити Царство Божје, као Бога, кроз Павле из Тарса. Фабиан Масса.

Преведено са шпанског на српски језик са Гоогле преводилац


9 Зар не знате да је зли неће наследити царство Божије? Немојте се заваравати! Ни блудници, ни идолопоклоници, ни прељубници, ни мушкарци проститутке (хомосексуалци), нити хомосексуалци, 10 ни лопови, ни похлепни, ни пијанице, ни клеветници, ни преваранти ће наследити царство Божије. НИВ 1 Коринћанима 6.9-10

Они који су били део Цркве Коринту, напустио праксу свих тих грехова:

11 И што су неки од вас. Али они су опране, били посвећени сте, ви сте оправдани у име Господа Исуса Христа и Духом Бога нашега. НИВ 1 Коринћанима 6.9-11.


Па, не може бити хришћанин и вежбање грех у исто време:

7 Дечице, нека вас нико не превари. Онај ко вежба праведност је праведан, чак и да је праведан. 8 Онај који греши је од ђавола, јер ђаво је грех од самог почетка. Божји Син појавио био је да се уништи рад ђавољим. 9 Нико ко је рођен од Бога практикује грех, јер је Божја семе остаје у њему; Ви не можете грех, јер је рођен од Бога. 10 А знамо ко су деца Божија и деца ђавола: ко не практикује правду није од Бога; нити је онај који не љуби брата. 1 Џон 3.7-9 Нев Тестамент


Листа грехова у овом одломку:

· Форницатион
· Идолопоклонство
· Прељуба
· Хомосексуалност (содомија)
· Сексуалне перверзије
· Крађа
· Похлепа
· Алкохолизам и сваки порок је схватио
· Клеветници
· Преваранти

 Који део "неће наследити Царство Божје" је, према Бог не део његове цркве није јасно? Да не буде забуне, чињеница да сте. Наоружају и организују своје заједнице, цркве, нареди своје свештенике и министре не да "Црква Христова", што је ходање не чине (или бар покушава да жарко) како је рекао морате ходати, који ће се Христа у свој дан.
 Недеља 70 само што није почео, да ући у Царство, прва ствар је покајање грехова.Све остало је чиста брбљање.Недеља 70, Ризнице мудрости, Фабијан Маса.


Блуд, идолопоклонство, прељуба, хомосексуалност (содомија), сексуална перверзија, крађа, похлепни, пијанице, клеветници и преваранти.

Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa