Рефлексија. Религија лажне и бескорисне, на Јеремије 7.2-11. Фабиан Масса

Преведено са шпанског на српски језик са Гоогле преводилац


У Поглављу 7 књизи Јеремије, Бог говори пророк:

 2 "Стани на улазу у дом Господњи, а одатле прогласити ову поруку: Чујте реч Господњу, сви ви људи јудејски који долазе кроз ова врата да се поклоните Господу! 3 Овако говори Господ Свемогући, Бог Израела:"Поправите своје путеве и дела своја, и ја ћу боравити у овој земљи. 4 Не веруј у овим преварне речи које се понављају: "Ово је храм Господњи, храм Господњи, храм Господњи! '5 Ако заиста поправите своје путеве и дела своја, ако заиста вежбате правде једно са друго, 6 ако не тлачи странца, сироче и удовицу, ако не проливање крви на овом месту, или пратите друге богове на своју штету, 7 онда оставити да живе у овој земљи, у земљи Дао сам своје претке заувек.8 "'Али ти верујеш у преварне речи које немају валидност! Септембар краду, убијају, прељубу, кунем се криво, кадити Баал, следите друге богове који никада није знао 10 и дођи стоје преда мном у овој кући која носи моје име, и кажу: "Ми смо сигурни ' и онда даље да врши ове гадости! 11 Да ли верујете да је ова кућа која носи моје име, постати јазбина лопова? Али ја сам видио! говори Господ -. Јеремија 7.2-11 НИВ

Време приче је око годинама пре уништења Јерусалима од стране трупа Навуходоносоровом у 586 пне Бог говори становницима града који су пали у паду у распону од духовног да додирне све аспекте живота нације. Да ли постоји разлика између ситуације открива Реч и оно што видимо данас?

Неопходно је да ћемо видети да је религија рак који почиње да трули дух човека и затим се шири на све човек дотакне, без обзира на знак је религиозност: Без обзира да ли је православна, католичка, протестантска православна или протестантска либерална религиозност поништава спасење које је у Христу, који убеђује човека да ради оно што је у супротности са Речју Бога да уради оно што желите у свом пожуде.

Они који похађају своју цркву, (шта год: православне, католичке, протестантске и православне либерални протестантски, евангелистицки Пентецостал, Нео) и у складу са свим ритуалима даје привид побозности, али у твом животу свакодневне активности То су: "9 украде, убиј, прељубу, кунем се криво, кадити Баал (слика и скулптура), пратите друге богове (Мортал мушкарце и жене који су обоготворени) који никада није знао 10 и дођи присутан преда мном у овој кући која носи моје име, и кажу: "Ми смо сигурни", а затим идите на извршење све ове гадости!

Пробуди се, постати Христа ће их спасити од гњева који иде !! Стоп увијање Реч Божију да каже шта је рекао.

Само што у цркви (шта год) и обављају верске обреде неће бити сачуване. Недеља 70 само што није почео, само Црква Христова, који чува и одржава Његова Реч је онај који ће бити спасени на Дан гнева.

Недеља 70, Ризнице мудрости, Фабијан Маса.Религија лажне и бескорисне. Пентецосталисм и Нео-Пентецосталисм уселесс религије.

Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. The four horsemen of the Apocalypse. By Fabian Massa.