Відображення. Християнські конфесії ", Матриця" це не просто фільм. За Фабіан Масса.

У перекладі з іспанської на українську перекладач з Google.


Матриця знаходиться в майбутньому, де майже всі люди були поневолені машинами з штучним інтелектом. Вони мають у біо-підвіски з їх умах, пов'язаних із соціальним моделювання, який представляє кінець ХХ століття, матриця.
Люди використовуються машини для виробництва енергії, і кілька людських нащадки тих, хто не потрапить в мережі роботів або хто був звільнений від Matrix, вони живуть в місті Сіон. Звідти, невеликий флот кораблів, що рухаються по землі, вводячи таємно до матриці і намагається звільнити все більше і більше людей пов'язані, шукає тих, хто відчуває, що щось не так в ілюзорному світі, в якому вони живуть.

Але є також безкоштовна персонаж на ім'я Сайфер, який вступає в контакт з матрицею зрадити своїх друзів в обмін на славу і владу.
У фільмі, Матриця Новий Світовий Порядок у веденні штучного інтелекту, який мало хто може врятуватися.

Слово Матриця дуже цікаво, корінь Мат походить від індоєвропейського Mater (пройти буквально на латинський: Матері) і суфікса Трікс означає агент (перемикачі іспанському "померти"), це жіночий еквівалент Tor (агент, виконавцю: лікар , актор, будівельник). Отже, ми маємо слова іспанською мовою:
  1. Актриса, агент / виконавець дії
  2. Водіння агент / виконавець руху
  3. Керівництво агент / виконання, що дає напрям
  4. Матриця, агент / виконання цього форму.

У фільмі, Матриця, яка форматує уми людей, щоб вони Вівці Матриця, люди і корисно системи, при якій вони буквально "висмоктати" як вампір Life Energy.

Вівці Матриця, втратили здатність мислити, аналізувати і бачити речі для себе: Їх мізки були промиті і тільки знати, що Матриця каже, що "реально", перетворюючи своє життя в електростанції годувати Матриця.
У реальному житті, ми можемо бачити, що є кілька Матриця співіснують одночасно, і для тих, хто на них дивиться зі сторони, здається неймовірним, що ті, хто знаходиться не розуміють, що "реальність" це нереально.

Занурений в Матриці, люди можуть ідентифікувати інші пов'язані з їх Matrix, але не може зрозуміти, ваше власне становище. Це явно в міжнародній політиці, наприклад більшість аргентинців зрозуміти, що прихильників Мадуро у Венесуелі заплутались і поглинається венесуельської державної політики Matrix, однак, не визнати, що вони озвіріли від Matrix офіційної політики Аргентина.

У християнство йде щось на зразок, п'ятидесятники мають вид помилкового милосердя (щоб не сказати "святий" презирство) для всіх інших конфесій (який він вважає "не перше духовне"), бо бідні Хрестителя / методист / Оновлений, і т.д. Вони не мають хрещення Святим Духом.

Тепер, коли ви говорите з християнською будь-якого номіналу, можна побачити з тим же почуттям переваги над іншими. Проте всі конфесії згодні розглянути п'ятидесятники, як самий неосвічений всієї християнської спектра, думав, з якою я (як члена церкви п'ятидесятників протягом 15 років, але визначити себе як "християнин і сухий"), я повністю згоден ,

І Павло в середині першої Р.Х. століття Він переконував коринтян за те сектант:
10 Благаю вас, браття, Ім'ям Господа нашого Ісуса Христа, які всі живуть в гармонії і щоб не було поміж вами поділення, але щоб були з'єднані в одному дусі і з тією ж метою. 11 Я кажу це, брати мої, тому що деякі домогосподарства Хлої повідомили мені, що є суперечки між вами. 12 Я маю на увазі, як говорять деякі, "я Павлов"; інші говорять: "Я Аполосів"; інший: "я з Петром"; і ще: "я Христос" 13. Як! Чи ділиться Христос? Хіба Павло розп'ятий для вас? Чи це, що вони були хрещені в ім'я Павла? 1 Коринтянам 1.10-13, NIV.
 Кожен з цих купюр має свою власну теологію, з тим щоб зберегти свій власний сектантство. Очевидним є те, що "зробити свій доктрину" обов'язково я повинен парирувати Вчення Христа.

Деякі християни (як Morpheus, Трійці і Нео у фільмі) втік з летаргії Матриці і намагається "вимкнути" все, що ви можете, показуючи глибокий погляд на Писання, бо тільки той, хто знає правду буде по-справжньому вільним. Це мета моїх блогів.

Але інші зловісні герої, продав свою душу до матриці, і працювати там, намагаючись отримати нове життя, яка "смокчуть ресурси": Ваш час, енергію і гроші для того, щоб мати свій Mega Церква 50000 чоловік (50000 новонавернених сказати ні, але "50000 чоловік", щоб висохнути), які вони говорять, "бачення, що Бог показав їм."

У Євангелії від Івана 8.31-32, Ісус сказав євреям (читайте єврейського типу "релігійний"), хто вірив в Нього і тепер каже: "Якщо ви тримаєте моєму вченню, то справді Моїми учнями; 32 і пізнаєте правду, а правда вас вільними.

Перефразовуючи, можна сказати, "сказав Ісус релігійних свого часу буде його учнів, якщо вони зрозуміли, і практикував істину, жодна релігія (Matrix)".Тиждень 70 збирається почати і перестати бути "Борри Матрицю», ідентифікує приховане під колір благочестя і замасковані "помазаника" "Cypher". Матриця сіль і підключення до Слова Божого, так що ви вільні. Час кінця поруч, ми готові?

Матричні "Помазаник-Cypher" Назви-сектантство, овець матриця. Конвертовані учнів.

Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa