Рефлексија. Мастерцхеф, грицкалице и недељу богослужења. Фабиан Масса.

Преведено са шпанског на српски са Гоогле преводилац.Недуго (прошле недеље) у веома блиској локацији (двадесет минута од моје куће аутобусом) је Главни кувар (Пастор) који је позвао своје пријатеље (конгрегација) на ручак у његовој кући (цркве) Све недјељом.

Јела од Мастер Цхеф су високо цењени међу својим пријатељима (они су били врло укусни), јер већина њих није знала кување, иако су сви имали исти рецепт књига (Библија) никада није био превише тешко разумети и Нити су предузеле конкретне и успешне акције да га разумеју.

Тако, иако је у последњих тридесет-осам година без изузетка срео једном недељно проучавања рецепте (састанци чувени група) нису ништа разумели. Разлог за неуспех био да су састанци величина били су задужени једног од њих који нису могли да разумеју књигу и само понављали оно што је чуо из Мастер Цхеф.
На овај начин људи нису разумели, и веома мали број њих су били кувања нешто за недељу дана. Они не расту, јер су јели. Огромна већина само јели храну Главни кувар припремио сваке недеље.

Сваки састанак је представљен као дивна забава, са светлима, са многим песмама (у ствари увек исти, понавља сваки уздрже наусеум) и Мастерцхеф им припремају само три или четири сендвиче за све (три или четири стихове) лепо представио и изузетно припремљени, зашто Цхеф пријатељи су увек били гладни и нису у потпуности расту због недостатка хранљивих материја.

Недеља 70 управо почиње, када не служи као изговор за вас не знајући ништа нису уче ништа. Исус је рекао: "Ко има уши да чује, нека чује" што значи да заиста нисам разумео да није настојати да то учине. Писмо је служио у свим језицима, у свим величинама фонта, у разним верзијама, сложенијим и неким другим веома лако.


Огромна већина цркава, барем Пентекосталци Аргентине, у истом лошем стању цркве у историји Многи празна и само три или четири песме Цанапес обожавају. Али ово није изговор за не знајући шта Бог каже, јер Библија Господ ставио у нашим умовима (Јеремија 31,33) и нови дух у нашем срцу (Езекиел 36:26), тако да ходамо по Његовој Речи.


Не измири за сендвиче, Бог ти је дао способност да једу Његову Реч.


Цултс грицкалице, недеља 70

Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. The four horsemen of the Apocalypse. By Fabian Massa.