СТУДИЈА. Петрус Романус, последњи папа. Фабиан Масса.

Преведено са шпанског на српски са Гоогле преводилац.

Mi estimada MAJA DJUZA aquí va tu pedido, por favor ten en cuenta que utilicé el traductor de Google, por lo que quizá algunas expresiones esten traducidas de modo imperfecto. Saludos desde Argentina!!

My dear MAJA DJUZA here's your order, please note that I used the Google translator, so maybe some expressions have been translated imperfectly. Greetings from Argentina !!

Моја драга Маја Ђуза ево ти би, имајте на уму да сам користио Гоогле транслатор, па можда неки изрази су непотпуно преведено. Поздрав из Аргентине !!

"Дакле, немојте их плаше, јер не постоји ништа покривено што неће бити откривено, или сакрити да неће бити познати". 10.26 Мт.


Према различитим пророчанстава, (небиблијска, овде наводимо само Свети Малацхи) Папа ће преузети након оставке Бенедицтус КСВИ ће бити последњи, јер је током његовог мандата почне недељу 70. се упознали?

Свети Малацхи, који је рођен у 1094 у Армагх, Ирска. Током посете Риму, имао је визију свих папа који воде Католичку цркву. Малахија окренуо своје знаменитости у рукопису, где је каталогизирао 112 кромпир. Сваки папа овим "мото" опис који ће препознати.


Последњих пет папе су:


108: Павле ВИ Мото: "Флос Флорум" (цвет цвијећа). Његова штит садржи Лили, "Цвет цветова".


109: Јован Павле И Мото: "Од медиетате Лунае" (Цресцент). Рођен је у епархији Беллуно, познат као прелепом месец.110: Јован Павле ИИ слоганом "Од Лахоре Солис" (Сун Ецлипсе). Дан његовог рођења и дан његове смрти били су соларне помрачења.
111: Бенедикт мото "Оливае Глорија" (слава маслине). То је име из Сан Бенито. Они су познати као Оливетан, бенедиктински монаси имају маслина филијале у њиховој хералдици.Последњи на листи:


112: "Петрус Романус" (Петар Римски) ће бити последњи папа да управља Цркву од Рима, непосредно пре него што се то догоди недеља 70.Број 112 је посебан, јер за разлику од других, је једина са описним става поред слоганом:


"У завршној прогона Свете римске цркве ће владати Петар Римљанин, који ће пастир своје стадо усред многих невоља. Након тога, град од седам брежуљака биће уништен и праведни Судија ће судити свој народ."


Рим је град седам брда, и страшно судија, не може бити осим Бога, ко ће судити преживеле.У тој књизи помиње Петрус Романус Конте Роналда предвиђања у вези са папом Петер Романо. Роналд Л. Конте Јр је теолог, Библија преводилац, писац експерт за Католичке цркве и есхатологије. У 2002. години, Конте тачно предвидео да ће након Папа Јован Павле ИИ је узео име Бенедикт КСВИ.


Сада, међутим, Конте је рекао да следећи папа, који ће играти слоган "Петрус Романус" узео име Пије КСИИИ. Цонте пише да име историјски везани Пиус Папе су нагласили доктрине ауторитет и дисциплину Цркве, тврдећи да је кардинал Френсис Аринзе доноси тај квалитет. Он додаје: "Током владавине папе Педро Романо ће почети велики отпадништво, и то папа ће обележити први део великих невоља."


Ми ћемо морати да пажљиво прате ова дешавања, као и све што се дешава на Блиском истоку и у међународној политици.

Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa