Студија. Рим, "Град Севен Хиллс из Откривења" Фабиан Масса.

Преведено са шпанског на српски са Гоогле преводилац.8. "Звер коју сте видели био и није; и да ће ићи горе из Бездана, али иде у његово уништење. Становници земље, чије име није записано од постанка света у књизи живота, ће се чудити да виде звер која је била и није сада, али ће се поново појавити.
9. Ово је место где је потребна интелигенција, има мудрост. Седам глава су седам брда на којима жена седи. "Они су такође седам краљева:
10. Пет су пале, једна је, друга још није стигао. А када је у питању, мораће да буде кратког даха.
11. И звер која је била и није, да ли осми, али је један од седам; и идите на његово уништење.12. Десет рогова које сте видели су десет царева који још нису примили царство; али они ће добити Беаст стварну моћ, само за сат времена. Откривење 17. 8 - 12Библиа Јерусалима [1].
Звер је систем власти и такође је особа. (Откривење 17:11) као што смо видели у пост "Жена јаше звер" је пророчки указује на ЕУ као економске и финансијске снаге геополитицо- [2]. У овај пост желим да се фокусирамо на стих 9 А:
9. Ово је место где је потребна интелигенција, има мудрост. Седам глава су седам брда на којима жена седи.

У време када су Џон (око 95 АД) написао Откривење, био је римски цар Домитиан, који је организовао неке од најважнијих сурових прогона хришћана. Домицијан је био тај који је донео обожавање Цезара као бога у потпуности, у мери у којој је он себе називао Господар над господарима и Цар над царевима.

Такође сам желео да врати стару славу на култовима древних богова, за које је покренуо нове цркве у Риму, као и Јупитера на Капитол хил (отуд долази назив "Капитол") је поклоник богиње Минерва, да поента је држао светилиште јој у својој спаваћој соби плус наредио његову администрацију да богиња појавила редовно у својим валутама. Поред тога, у свом част је основан Легија сам Минервиа. Домициано такође оживео праксу царске култа (обожавају цареве, као да су богови) пао из употребе током владавине Веспазијан; Додатни почасти су разговарао са својим братом и Храм Веспазијан и Титу, посвећен његовом оцу и брату су завршени. Стимулисати сећање на тријумфа у Флавиан, у ТЕМПЛУМ Диворум и ТЕМПЛУМ Фортуна Редук су изграђени и завршени Арцх оф Титус [3].

Домицијан је захтевао Римљани култ личности, које се поклони пред кип Цезара добио сертификат, који је тражио да "купују и продају": Они који нису имали потврду треба да се селе у места далеко контроле Рим да настави да опстане (види Пропхеци 666 [4]).
Као што смо видели у другом посту [5] број 666 може бити скраћеница за име Домицијан или Нерона, оба прогонитеља хришћана:

Римски бројеви су изражене словима, 666 и пише ДЦЛКСВИ Овај акроним [1] би значило:
Домитиус (или Домицијан) Ксти Легатос виолентер Интерфецит Цезара, који је преведен Домицио (или Домицијан) Цезар окрутно убили гласницима Христа. Домицио је име цара Нерона пре него што се усвоји цара Клаудија као свог сина. Цифра указује на цара Нерона или Домицијан.
Тако имамо политичку власт је вршила од града седам брежуљака, ово је Рим. Очигледно Хуан није могао да отворено говоре против царства, па је употребио кључне речи за ствари; Велики Вавилон се односи на Роме, Домицијан Беаст, жена јаше звер у духу Рима.

Док у време референца је у Рим (град седам брда) буквално имати много и за Ендтиме, достиже разумевање да ће Вавилон Велики бити последњи пут Католичка црква. Међутим, ово тумачење је "сувише лако и примамљиво" да би било истинито.

Пророчанство за крај је: "На исти начин на који Рим је владао светом свога времена (на истој територији која влада данас ЕУ) Снага (Нев Ворлд Ордер) ће порасти на крају пута ће владати светом на исти начин, тако да неће признати.


Недеља 70 само што није почела. Ми смо спремни?[1] хттп://ввв.библиацатолица.цом.бр/ла-библиа-де-јерусален/апоцалипсис/17/#икзз2пп2ЈГВес
[2] хттп://ввв.ласемана70.цом/2013/03/ла-мујер-монтада-ен-ла-бестиа.хтмл; хттп://ввв.ласемана70.цом/2013/03/тхе-воман-ридинг-беаст.хтмл
[3] хттп://ес.википедиа.орг/вики/Домициано
[4] хттп://ввв.ласемана70.цом/2013/12/666-пропхеци-праедицтум-профециа-би.хтмл; хттп://ввв.ласемана70.цом/2013/12/666-пропхеци-праедицтум-пропхеци-би.хтмл
[5] хттп://ввв.ласемана70.цом/2013/12/666-пропхеци-праедицтум-профециа-би.хтмл; хттп://ввв.ласемана70.цом/2013/12/666-пропхеци-праедицтум-пропхеци-би.хтмл

Рим, град седам брежуљака, Откривење, НВО, Нувево светски поредак.

Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. The four horsemen of the Apocalypse. By Fabian Massa.