СТУДИЈА. 666 и нови светски поредак. Фабиан Масса.

Преведено са шпанског на српски са Гоогле преводилац.

Неки знаци последњих времена.Део И


О Марк оф тхе Беаст (АП 13.17.)
Већ постоји верзија примењен на ствари. "Бар код" сада замењује дигитални код:
Следећи корак: Мондек чип, подружница МастерЦард, примењено да замени кредитне картице и новац.


Дигитални код
Б. "Абоминатион оф Десолатион"

Даниел пророчанства о томе у Дн.11.31
Са своје стране (тиранин) појављују оружане снаге, дефиле светињу - Цитадел ће укинути дневни жртву и ставио тамо срамоти пустоши.


Ово пророчанство је испуњено од 1 после петнаестог дана Цхислев у 145 године (која одговара "8. децембра 167"):

Он је подигао краљ (Антиох Епифан) на олтару холокауста срамотом пустоши. (1 Мацц 1.54.)

То се односи на олтар посвећен Зевсу, врховног бога грчке митологије (идентификованих са Јупитером Римљана). У 2 Маццабеес 6: 1-2 видимо да Антиох је послао да натера Јевреје да се одрекну своје вере, такође добио инструкције да загађују храм у Јерусалиму, да посвећује Олимпиан Зеус.
Ипак, Исус је тада обављао је исту пророчанство:

Дакле, када видите у светињи "грозота пустоши" говори пророк Даниел (Лет читалац схватио) 24.15 НИВ Мт.

Разарање храма био је у години 70 АД у рукама генерала Тита. Планирано је да се обнови храма, на истом месту где се налази и данас Гранд Москуе у Јерусалиму "Тхе Доме оф тхе Роцк" која је саграђена између 687 и 691 за девети халифи Абд ал-Малик на Моријах, место припало је:


Абрахам је хтео да жртвује свог сина Исака по налогу Господа
Где Јаков видео Ладдер то Хеавен
Где је срце храма у Јерусалиму.
Остали јеврејске традиције кажу да је тачка у којој су положио камен темељац за изградњу свет.
Ислам одражава традицију жртве Абрахама, чак иу исламској традицији дете није био Исак али првенац, Исмаила.
То је такође где је разапет Христос.

Картографи подржавају тачку компаса у том тренутку, што чини "географски центар
света ".


Исус је рекао да не иде назад у срамотом у храму поново, на које се мора обновити. Када се то деси, стварно недостаје мало у 2. долазак Исуса. Можемо закључити да је 2. сагласности да се успостави вођа (Антихрист) са преваром и заузимају светињу ће расти:


У 2. Солуњанима 2: 1-12 апостол Павле је упозорио у вези овог типа: "Не варајте [о повратку Исуса Христа] на било који начин, јер прво треба да добије побуну против Бога и човека манифестују зла, деструктивне природе. Он ће се противе и да ће се уздиже изнад свега што носи име Бога или обожава, толико поседују храм Божји да је Бог "(стихови 3-4, Тестамент.).

По повратку, Исус Христ ће уништити ову верску одлуку (стихови 5-8.), Али не пре него што су многи преварени од стране њиховог "силом, и знацима и чудима који леже" (ст 9-12.). Штавише, баш као први грозота пустоши означио је почетак периода без преседана ужаса и патње, последња такође покренути време да није било ужасавајуће: будућност "велике патње", рекао је Исус (Матеј 24:21) .1Ц. нових болести. (Дт 28.58 ;. Мт. 24,7)

Они су се појавили крајем двадесетог века, нових болести. Неки су случајеви болести животиња које су "скочио" врста и дошао до човека:

ХИВ / АИДС-а;
Птичјег грипа: хттп://ввв.иглесиадедиосунида.орг/литература/фоллетос/ЦО/абоминацион.хтм
ФЛУ А1Х1, 1. пандемија века. Међу 191 7 и 1923. епидемија грипа изазвала је скоро 50 милиона смртних случајева широм света.Д. Ратови

Од почетка КСКС века да цела планета је потресена ратовима. Погледај улазак на овом блогу Знаци на крају, 16/02/2013.


Е. Економска криза - Финансијски

Погледајте овај блог Тхе четири јахача апокалипсе, 02/24/13. Ево неколико, почевши са кризом Мексика '94:

Текила ефекат. Економска криза у Мексику 1994. године.
Рајс ефекат. Азијска финансијска криза у јулу 1997. године, "прва велика криза глобализације".
Вотка ефекат. Финансијска криза у Русији 1998. године.
Ворлд Фоод криза 2008: Немири у земљама као што су Хаити, Египта, Индонезије, Бангладеша, Индије, Пакистана, Тајланда и земље Латинске Америке су нереди протестују растуће цене хране. Светска банка каже да 33 земље суочавају са политичким проблемима и социјалне немире након кризе.
Јазз ефекат. Криза 2008 - 2009 именован Цристина Фернандез де Кирхнер је познат светске економске кризе која је почела те године, настао у Сједињеним Америчким Државама. Међу главним факторима који стоје иза кризе ће бити високе цене сировина, прецењивање производа, глобалне кризе хране, висока глобалне инфлације и опасност од светски рецесије и кредитне кризе, хипотека и поверење на тржиштима.Ф. промене у сексуалном понашању: Ро 1:24

Хомосексуалност је присутна у свим културама и у свим временима. Понекад његови лекари су толерисани и други прогањани. Али ових дана је тренд превазилази прихватање и недискриминацију (која је неопходна да се избегне социјалне неправде и насиље над људима који практикују) Данас видимо неку врсту "Промоција" глобалне праксе хомосексуалци, (осим у већини афричких и азијских земаља, у којима је забрањено).
Погледај:
http://es.wikipedia.org/wiki/Anexo:Situaci%C3%B3n_del_matrimonio_entre_personas_del_mismo_sexo_en_el_mundoГ. Припрема за имплементацију пројекта "новог светског поретка"

Владе се организују у блоковима, са намером да иде полако брисања граница и национализам, да припреми само владу Новог светског поретка:

Европска унија (ЕУ) је јединствена заједница [2] двадесет европских држава је основана 1. новембра 1993. године, када је Уговор из Мастрихта (ТЕУ) ступио је на снагу, као де факто наследник Европских заједница , настала у 50. година КСКС века. Његова јединственост лежи у њеној наднационалне делу карактера и међувладине дела, [3], који је развила посебне политичке односе између својих чланова који преводе у оснивању.
Споразум о слободној трговини у Северној Америци.
Америцан Унион Европска У. је 1. суђење централне владе националног Супра. Следећи, иако сви негирају је Нортх Америцан Унион, формирана од стране САД, Мексику и Канади: Тхе Нортх Америцан Унион (Уна), би, према неким теоријама завере, наднационална организација производ синдиката три суверених народа Северне Америке: Канада, САД и Мексико, сличне структуре у Европску унију. То би могло укључивати валута зове амеро, након евентуалног монетарне уније. Ниједна политичка или економска одговорност погођених земаља је потврдио планове да створе такву унију, иако идеја је предложено и расправља између бивших државних службеника и пословних лидера у академским круговима већ неколико деценија.
Они настављају: Афричка унија и азијске уније


Морамо бити у стању да идентификује знакове, да виде пророчки сат. Реч Божија је увек испуњен. Сада се служи. Христос се ускоро.

Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa