Προβληματισμού. Ο πόλεμος δεν είναι εναντίον μας, αλλά εναντίον του Χριστού. Γενοκτονία των Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων. Ο Fabian Massa.

Μετάφραση από τα ισπανικά στα ελληνικά με το Google μεταφραστή.9 "Τότε θα παραδώσει μέχρι θλίψη και να τους σκοτώσει, και μισητός από όλα τα έθνη εξαιτίας του ονόματός μου. 10 Εκείνη την εποχή πολλοί θα στραφούν μακριά από την πίστη? προδώσουν ο ένας τον άλλο και να μισούν ο ένας τον άλλον? 11 και αναδύονται πολλοί ψευδοπροφήτες θα εμφανιστούν και να εξαπατήσει πολλούς. 12 Θα υπάρχει κακία, η αγάπη των πολλών θα ψυχρανθεί, 13 αλλά αυτός που εμμένει στο τέλος θα σωθεί. 14 Και τούτο το ευαγγέλιο της βασιλείας θα κηρυχθεί σε όλο τον κόσμο για μια εις μαρτυρία όλων των εθνών? Και στη συνέχεια θα έρθει το τέλος. Ματέο. 24,9 έως 14 ΜΕΜΑ.

9 "Τότε θα παραδώσει μέχρι θλίψη και να τους σκοτώσει, και μισητός από όλα τα έθνη εξαιτίας του ονόματός μου.

Στις 24 Απριλίου 2015, το Centennial της Γενοκτονίας των Αρμενίων του 1915 εκπληρώθηκε, το ίδιο έγινε με την Τουρκία υπό την κυβέρνηση των Νεοτούρκων. Αλλά δεν ήταν η μόνη σφαγή, αν και η πιο μελετημένη και είναι γνωστό, ο νεαρός σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους και τους Έλληνες του Πόντου και των Ασσυρίων.


Αυτό που είχε στο κοινό αυτές τις τρεις εθνοτικές ομάδες; Απλά ήταν όλοι οι Χριστιανοί. Σε όλες τις μάρτυρες στα χέρια του Σατανά (ο οποίος χρησιμοποίησε το δεσποτικών ισλαμική κυβέρνηση της Τουρκίας μεταξύ 1915 και 1920) ανήλθαν σε 3.000.000 άτομα.


Εδώ έχω κολλήσει συνοπτικές πληροφορίες που προέρχονται από την Wikipedia:

Η ελληνική γενοκτονία (που ονομάζεται επίσης την Γενοκτονία των Ποντίων [1] ελληνικά) είναι ένα αμφιλεγόμενο όρος που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε γεγονότα που αντιμετώπισαν ενδιαμέσων πριν και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πολέμου οι Έλληνες.
Οι όροι αυτοί χρησιμοποιούνται για να αναφερθώ σε διώξεις, σφαγές, εξορίες και πορείες θανάτου [2] των ελληνικών πληθυσμών στην ιστορική περιοχή του Πόντου, επαρχίες νοτιοανατολικά της Μαύρης Θάλασσας στην Οθωμανική Αυτοκρατορία κατά τη διάρκεια της αρχές του εικοστού αιώνα από τη διοίκηση των Νεοτούρκων. Έχει υποστηριχθεί ότι οι δολοφονίες συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της τουρκικής Εθνικό Κίνημα υπό την ηγεσία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ο οποίος είχε οργανώσει την πάλη ενάντια στην ελληνική εισβολή της Δυτικής Ανατολίας.
Σύμφωνα με διάφορες πηγές, ο επίσημος αριθμός των νεκρών Ελλήνων στην Ανατολία ήταν 300.000 έως 360.000 άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Η Τουρκία έχει αρνηθεί την ελληνική γενοκτονία, καθώς και την ιστορική ακρίβεια της σύγχρονης Αρμενίων και των Ασσυρίων γενοκτονίες.
http://es.wikipedia.org/wiki/Genocidio_griego

Η Γενοκτονία των Ασσυρίων αναφέρεται στη μαζική δολοφονία των Ασσυρίων πληθυσμού (γνωστή ως συριακή Χριστιανοί, Suroye / Suryoye) της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1890, τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και την περίοδο 1922-1925. Η ασσυριακή πληθυσμού της Άνω Μεσοποταμία (οι περιοχές της Tur Abdin, Χακάρι, Van, Σιίρτ τρέχουσα νοτιοανατολική Τουρκία και την περιοχή του Ούρμια στο βορειοδυτικό Ιράν) έχουν μεταφερθεί διά της βίας και σφαγιάστηκαν από οθωμανικές δυνάμεις και κουρδικές παραστρατιωτικών μεταξύ 1914 και 1920. Οι εκτιμήσεις του μεγέθους της σφαγής Λος ποικίλλουν. Σύγχρονες αναφορές τοποθετούν τον αριθμό σε 250.000, αριθμός που είναι αποδεκτή από διάφορους μελετητές και δημοσιογράφους. Ορισμένες πηγές ισχυρίζονται ότι τα στοιχεία φθάνουν 750.000. Σε αυτή τη δίωξη χάθηκαν τα δύο τρίτα του συνόλου του πληθυσμού. Αυτό οδήγησε σε αποκατάσταση της μεγάλης κλίμακας Ασσυρίων άνθρωποι σε χώρες όπως η Συρία, το Ιράν και το Ιράκ (όπου υπέστησαν βίαιες επιθέσεις από τους Άραβες) και άλλες γειτονικές χώρες και σε όλη τη Μέση Ανατολή, όπως η Αρμενία Γεωργία και τη Ρωσία.
Αυτή τη στιγμή υποφέρουν από άγριο διωγμό στα χέρια του αιμοσταγούς τρομοκράτες που αυτοαποκαλείται "Ισλαμικό κράτος» και να αφανίστηκαν ολόκληρες κοινότητες στο Ιράκ και τη Συρία. Ειδήσεις σαν αυτό "Το Ινστιτούτο απαγάγει τουλάχιστον 56 Ασσυρίων αμάχων στη βορειοανατολική Συρία" είναι κοινά τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν μια εθνοτική και θρησκευτική κάθαρση και ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ δεν κάνουν τίποτα για να το σταματήσει.
Η Γενοκτονία των Ασσυρίων πραγματοποιήθηκε στο ίδιο πλαίσιο με τις αρμενικές και ελληνικές γενοκτονίες. Σε αυτά τα γεγονότα, σχεδόν τρία εκατομμύρια Χριστιανοί της Ελληνικής όνομα Συριακά, οι Αρμένιοι Ορθόδοξοι ή σκοτώθηκαν από το καθεστώς των Νεοτούρκων. http://es.wikipedia.org/wiki/Genocidio_asirio

Η γενοκτονία των Αρμενίων, που ονομάζεται επίσης αρμενικής ολοκαύτωμα ή Մեծ Եղեռն (Mec Yełeṙn, «μεγάλο έγκλημα»), ήταν η αναγκαστική απέλαση και την εξόντωση ενός άγνωστου αριθμού των Αρμενίων πολιτών, που υπολογίζεται περίπου ένα εκατομμύριο και ένα μισό σε δύο εκατομμύρια ανθρώπους, από το Νέοι Turk κυβέρνηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας 1915-1923.
Με διάταξη της κεντρικής κυβέρνησης, η απέλαση ολόκληρου του αρμενικού πληθυσμού, δεν μπορεί να φορτώσει τα μέσα διαβίωσης, και την αναγκαστική πορεία του ορίζεται από εκατοντάδες χιλιόμετρα μέσα από περιοχές της ερήμου, όπου το μεγαλύτερο μέρος του απελάθηκαν χάθηκαν θύμα πείνα, τη δίψα και τις στερήσεις, ενώ οι επιζώντες ληστείας και βιασμού από τους φρουρούς οι οποίοι προστασία τους, συχνά σε συνδυασμό με τις ζώνες των δολοφόνων και των ληστών. http://es.wikipedia.org/wiki/Genocidio_armenio


12 Θα υπάρχει κακία, η αγάπη των πολλών θα ψυχρανθεί [3],

Πολλοί πιστεύουν ότι το αντίθετο της αγάπης είναι το μίσος, αλλά η αδιαφορία είναι πραγματικά, και δυστυχώς σήμερα η Εκκλησία (τουλάχιστον η Πεντηκοστιανή Αργεντινή, όπου γεννήθηκα και όπου συναθροίζονται) είναι ένα μνημείο για την αδιαφορία στον πόνο, σε σημείο που, παρά τις καταστροφές [4] και τις σφαγές των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή, δεν έχω ακούσει ούτε ένα εταιρικό προσευχή σε οποιαδήποτε από τις λατρείες που έχουν παρακολουθήσει από το 1999 μέχρι σήμερα. Για πολλούς ποιμένες που έχουν διωχθεί και σκότωσε είναι «Καθολικοί, Ορθόδοξοι και μη-ευαγγελική την κατάργηση της« θέαμα του τι πραγματικά έχει σημασία: η οποία προτίμησε να αποκεφαλιστεί για αποστασία, δεν μπορείτε να ζητήσετε την καλύτερη απόδειξη της «δέσμευση απέναντι στον Χριστό» του ;


14 Και τούτο το ευαγγέλιο της βασιλείας θα κηρυχθεί σε όλο τον κόσμο για μια εις μαρτυρία όλων των εθνών? Και στη συνέχεια θα έρθει το τέλος.

Αλλά είναι σαφές ότι δεν στηρίζεται από αυτό, τίποτα δεν λέγεται από τους αποκαλυπτικούς κείμενα. Η είδηση ​​κηρύττεται: Μετανοείτε, για το βασίλειο είναι μεταξύ εμάς και των προσεγγίσεων End Times. Όποιος πιστεύει θα σωθεί και δεν πρέπει να είναι καταραμένος. Ωστόσο, κανείς δεν μιλάει για μετάνοια και λιγότερο από Fin.Εβδομάδα 70 είναι στην πόρτα, είμαστε έτοιμοι;
[1] χριστιανική ομολογία εκείνη τη στιγμή. Ένα μέρος βρίσκεται στην Τουρκία, μετά τη μετατροπή στο Ισλάμ. Ένα σημαντικό μέρος εγκαταστάθηκαν στη βόρεια Ελλάδα και μία στην Ουκρανία.
[2] Οι πορείες θανάτου αναγκαστική πορείες των αιχμαλώτων πολέμου ή άλλων κρατουμένων ή πρόσωπα που απελαύνονται. Εκείνοι που αναγκάζονται να βαδίσουν πρέπει να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις για μια περίοδο εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν παρέχουν τροφή ή νερό, ή θεωρείται ότι αυτό το «ανεπαρκής» διάταξη. Οι κρατούμενοι που κατάρρευση αφεθεί στην τύχη τους ή να εκτελεστεί από τους φρουρούς.
[3] http://www.lasemana70.com/2015/04/reflexion-el-sectarismo-endurece-el.html http://www.lasemana70.com/2015/04/reflection-sectarianism-hardens-heart. html
[4] http://www.tesorosdesabiduria.com/2015/01/reflexion-ricardo-ruben-y-su-iglesia.html http://www.tesorosdesabiduria.com/2015/01/reflection-richard-ruben- και-his.html


Γενοκτονία των Αρμενίων, γενοκτονία Ελλήνων, Ασσυρίων Γενοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος Αδιαφορία της Πεντηκοστής.

Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. The four horsemen of the Apocalypse. By Fabian Massa.