Reflecție. Inspirație și dicționar. Prin Fabian Massa.

Tradus din limba spaniolă în limba română de către Google Translate.Seria "penticostal Folclor".

Liderul unei celule de credincioși s-a explica necesitatea de a merge împreună cu Hristos, să fie umil și blând. Pentru aceasta el a citit următorul verset:

Luați jugul Meu asupra voastră și învățați de la Mine, căci Eu sunt blând și smerit cu inima; și veți găsi odihnă pentru sufletele voastre; Matei 11,29 RV60.

Unul dintre membrii grupului a ridicat mâna pentru a pune o întrebare:

Discipolul - Îmi pare rău Carlos, Ce jugul?
Carlos -? ¿? ¿?

Liderul stătea în tăcere ciudată, în urmă cu 19 ani am citit același pasaj de a preda care ajunge doar pace și odihnă pentru sufletele voastre imită pe Isus, dar nu a știut niciodată că a fost un jug, nu a explicat ce sa întâmplat și nici nu gasiti , așa că nu a putut răspunde la întrebare.

Carlos a fost jenat și căutat o scuză pentru a termina rapid clasa. Această situație, de Elders au predat discipline următorii ani, neștiind destul de ceea ce spui, este foarte comună în Bisericilor și face parte din folclorul penticostal. În cazul în care Carlos a luat doar o dicționar ar fi văzut că Isus a folosit acest cuvânt pentru a descrie ceea ce am avut de a afla cum discipolilor săi:

Yugo [1]
m. Instrument de lemn care sunt înjugați de catârii gât, boi etc., și care este fixată camion lance sau plug fascicul.
Isus a fost referindu-se la o practică comună în ziua lui, în cazul în care vagoane sau pluguri mișcau unitate de sânge.Obiceiul a fost că animalele lucreze în perechi. În cazul în care fermierul a avut o bou tânăr care nu a lucrat, astfel înjugat la același jug cu un bou vechi știa rutina de locuri de muncă portarului. Tânărul boul "învățat" imitarea mai în vârstă. Mesajul a imaginii utilizate de către Isus a fost foarte clar pentru ei, pentru a fi un bun creștin ar trebui să rămânem doar la El în tot ceea ce facem și imita. Imaginea era evident oamenilor că Isus a vorbit în timpul său, oferind exemple de lucruri de zi cu zi, cum ar fi aratul, tăierea viței de vie, oile turmă, dar aceleași lucruri și activități pentru o secolul XXI urban sunt complet de neînțeles, deoarece nu face parte din viața noastră; apoi trebuie să privi chiorâș pentru a înțelege mesajul lui Isus.

Carlos a fost predat pentru a pregăti lecții cu Biblia, rugăciune și post, liderii lor l-au învățat că, ținând Comuniunea cu Dumnezeu în acest fel a fost suficient să aibă cunoștințe și înțelepciune, o învățătură clasic penticostal. Dar eșecul de a răspunde la o întrebare simplă devenit evident faptul că, în plus față de rugăciune, Carlos nevoie urgent să învețe să folosească un dicționar de spaniol.

Timpul rau pentru acest lider, este de fapt un eșec sistem [2] Biserica de învățământ actual, care este acoperit cu o lipsă misticismul religios de cunoștințe de bază de liderii lor (lectură, înțelegere și vocabular folosite, etc. )
Înțelegerea de vocabular în limbajul curent este esențială pentru a înțelege textul, aici vorbim de a face o carieră sau să exercite terțiar Seminarul, doar să știu ce se spune. Pavel spune clar în 1 Corinteni 14:15 Prin urmare, este necesar să se înțeleagă partea spirituală ca intelectual, prin urmare, să stabilească contradicția dintre spiritual și intelectual nu este numai absurd, ci nebiblice.

Trebuie să studiem Biblia o ocazie perfecta de a preda adunarea de a înțelege texte, care este singurul mod în care pot înțelege ce vrea să spună când au citit Biblia lui de la domiciliu Dumnezeu. De asemenea, să înțeleagă ceea ce au citit le permite să înțeleagă nu numai Cuvântul, dar orice text, de la o reteta la un buget sau contract.

Lipsa de înțelegere a Bibliei ucide spiritual, așa cum se spune Hosea: 6 Poporul Meu piere din lipsă de cunoștință. Fiindcă ai lepădat cunoștința, și Eu te voi lepăda; ai uitat Legea Dumnezeului tău, voi uita și Eu pe copiii voștri. Osea 4.6 RV60.

Săptămâna 70 este pe cale să înceapă în orice moment, să continue să promoveze ignoranță care acoperă de misticism sau să se asigure că oamenii înțeleg ce spune Dumnezeu?


___________________________

Mesaj Related:
http://www.tesorosdesabiduria.com/2014/01/reflexion-sh-el-neopentecostalismo-y.html
http://www.lasemana70.com/2014/01/reflection-sh-neopentecostalism.html
http://www.tesorosdesabiduria.com/2013/02/estancamientoespiritual-parteii_9.html
http://www.tesorosdesabiduria.com/2013/02/spiritual-stagnation-part-ii-advancing.html
http://www.tesorosdesabiduria.com/2013/05/estancamiento-espiritual-iii.html


[1] dicționar al limbii spaniole © 2005 Espasa-Calpe http://www.wordreference.com/definicion/yugo

[2] http://www.tesorosdesabiduria.com/2014/10/reflexion-la-culpa-no-es-del-chancho.html http://www.tesorosdesabiduria.com/2014/10/reflection-do- nu-vina-porc-but-lui-who.html


Folclor penticostal, Penticostalismul, Neo penticostalismul, învățături false, 1 Corinteni 14:15, Osea 4,6, antinomie spiritual - cunoștințe

Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa