Відображення. Пастори багатих, бідних пастухів. За Фабіан Масса.

Переклад з іспанської Українська Переклад з Google. 


У ці часи поклоніння "помазаник Господній", "Благовістя Процвітання", де Mega Пастори подорожувати світом 1-го класу, участь в нарадах, оточені охоронцями, в дорогих костюмах і розкоші. 

У ці часи, коли багато хто плутає благословення і підтримку Господа з багатством і хвастощів, вимірювання "помазання" відповідно до економічної рівні громади або пастор. 

У ці часи як "влада", де "Vision" є зібрати стільки людей, скільки можливо, де "Кампанії Чудеса", які майже ніколи не буває будь зроблені. 

В ці небезпечні час, обоє втратили апостола, що, якщо ви були підняти Пітера або Павла? 




Коли Петро та Іван в якості інструментів Господа прийняв чудо зцілення кульгавого двері Єрусалимського Храму, під назвою "Красива" (Hch.3), Петро говорив так жебракові: "6 Немає у мене є срібло і золото Петро сказав, але те, що я маю, даю тобі. В ім'я Ісуса Христа з Назарету, встань і ходи "Hch.3.6 NIV.! 

Ні апостоли були гроші, проте Церква пастором Педро був багатий, "44 А всі віруючі були разом і мали все спільне: 45 І продавали маєтки та добра, і поділився свої речі один з одним відповідно до потреб кожного ». Hch.2 44-45 NIV.

Церква була багатою, але ні Петро, ні Іоанн були хизуватися багатством, навіть не було грошей. Але вони дали жебракові: "Сили Бога". 


Те ж саме можна сказати і про сучасні пророків, рухаючись, як ніби вони були Star Rock & Pop, але Іоанна Хрестителя їв сарану (ще в пустельних районах тост ноги цих комах їдять) і дикий мед. Ісус, кажучи про нього, сказав: 

24 ... "Те, що вони покинули пустелю? Очерет, що вітер? 25 Якщо ні, то вийшли подивитися? Для людини, одягненого в гарний одяг? Звичайно, ні, тому що ті, хто носить дорогий одяг і жити в розкоші в королівських палацах. 26 Але що ви ходили дивитися? Пророк? Так, я говорю, і більше пророка. 27 Це той, про який написано: 
«Я посилаю Ангела Мого попереду вас, 
     і він приготує шлях ". [д] 

28 Я говорю вам, серед тих, що не було ні більше Іоанна; ще найменший у Царстві Божому більший від нього. "Лк. 7.24-28 NIV. 

"Те, що вони покинули пустелю? Очерет, що вітер? Для людини, одягненого в гарний одяг? Тобто, все пройшло, щоб побачити слабка людина? Який прекрасний, прекрасна людина, багато одягнений? 

Вони вийшли, щоб побачити пророка, той, хто був посланий Отцем, щоб проголосити Сина. Але Джон не шукати удачі, щоб мати прояви будь-якого роду. 

Це не про те, щоб "обітницю бідності", або жаліти життя в убогості. Але це не добре, щоб зробити культ хвастощів і розкоші. 


У Біблії є 6 рекомендацій, які будуть тверезими [1]: 

1 1- е Солунян 5: 6: Тож не будемо спати, як інші, а пильнуймо та бути тверезим. 

1 лютому-е Солунян 5: 8 Але давайте, хто дня не спимо, надягнувши броню віри та любові, і надії на порятунок у вигляді шолома. 

3 Тита 2: 2: що старі чоловіки тверезі були, могила, помірковані, здорові у вірі, у любові, у терпеливості. 

1 квітня Петра 1:13 Тому підперезавши стегна розуму вашого, і пильнуйте, і сподіваємося повністю на благодать приділяти вам, коли Ісус Христос; 

5 січня Петра 4: 7: але кінець всіх речей під рукою; Отже будьте мудрі й пильнуйте в молитвах. 

1 червня Петра 5: 8 Будьте тверезі, бути пильними; бо противник ваш диявол, як рикаючий лев, ходить, шукаючи, кого поглинути; 

Тиждень 70 збирається почати в Іраку EI [2] мучить, розп'яття, обезголовлення і ховати заживо християн. Кінцеві раз близькі, питання в тому, чи готові ми? 

____________

[1] http://www.miconcordancia.com/concordancia.php
[2] EI = ісламської держави
https://www.youtube.com/watch?v=hbcYjqIF3XA


Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa