Відображення. Заповіді блаженства. Про Матвія 4.23 до 5.12 . За Фабіан Масса.

Переклад з іспанської на українську з Google Перекладач .



Ісус та його учні були в Галілеї кампанії , побіг синагоги , навчаючи та проповідуючи " хороші новини" про Царство Боже . У дні тижня лікувати всяку недугу та неміч в людях. Слава Ісуса швидко поширюватися всі сусідні регіони : Сирія , Decapolis , Галілея , Єрусалима та Іудеї. Люди , які були з психічними відхиленнями або хворі родичі принесли до Нього, що зцілити [ 1 ] .
Прибувши в певному місці , він побачив натовпи , потім піднялися по схилу гори і сіл. Його учні, і , взявши слово , він почав навчати їх словами:


3 " Блаженні вбогі духом , бо наблизилось Царство Небесне Блаженні pertenece.4 них засмучені, бо вони будуть consolados.5 Блаженні лагідні, бо вони приземляться як herencia.6 Блаженні голодні та спраглі правди , вони повинні saciados.7 Блаженні милостиві, бо вони будуть ставитися з compasión.8 Блаженні чисті серцем, бо вони побачать God.9 Блаженні миротворці, бо вони синами God.10 Блаженні ті переслідують за про правду , що Царство Небесне належить їм.
11 " Блаженні ви , коли справа моє люди ображають вас , то й вас і повстати проти всіх зол. 12 Радійте й веселіться, бо велика нагорода чекає вас на небесах. Таким чином , вони гнали і пророків , що були перед вами . NIV Метью 5.1-12


Ісус подивився на натовп , в основному люди з усіма видами потреб від економічної до відсутності здоров'я , через відсутність коштів , роботи , хліба , освіти , соціальної справедливості , любові , віри і сподіваюсь .

3 " Блаженні вбогі духом , бо наблизилось Царство Небесне належить їм. Жебраки духом ті , хто покладаються на Бога , бо вони не можуть або нічого не знають себе , щоб змінити ситуацію.

4 Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені. Ті , хто сумують їх біль , не думаючи про помсту , без ненависті чи злоби ... просто оплакувати тих , хто втратив своїх близьких , а з корейською Феррі або битвах в Україні .

 5 Блаженні лагідні , бо вони успадкують землю. Бідний , забули "Система" тих , хто піднімає очі до неба , просячи у Бога милості і розетки.

Ісус подивився на натовп і визначили кожну групу , бідних , які були несправедливо , миротворця , милостиві , чисті серцем , тих , хто працює на благо світу , гнаних за бажання зробити правосуддя . З пагорба , де він сидів , він побачив , що кожна людина , свою історію і своє серце.


11 " Блаженні ви , коли справа моє люди ображають вас , то й вас і повстати проти всіх зол. 12 Радійте й веселіться, бо велика нагорода чекає вас на небесах. Таким чином , вони гнали і пророків , що були перед вами . Він також залишив послання надії для тих , хто страждає від переслідувань за свою віру в Нього Сьогодні переслідувати християн в багатьох частинах світу , вам буде слово , так важливо і вірно , що ми маємо в Бозі , для них виправдовує вбивство.

Бог бачить все і всіх і знає , що в кожному серці. Тримайте віру , не втрачайте надії , не відмовитися від своєї мрії. Подивіться на небо і молиться за Бог бачить і чує.
Ті , хто страждає несправедливості отримає утішені Господом , тому ми благословенні. Ті , які викликають біль , судитимуть за Нього


Тиждень 70 ось-ось почнеться. Чи готові ми ?

_____________________

[ 1 ] Метью 4.23-25


Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa