+ Дослідження . Свідок Єгови , щоб покаятися у своїх гріхах і врятуватися. За Фабіан Масса.

Переклад з іспанської на українську з Google Перекладач .


Це повідомлення призначене для :

1 . Свідки Єгови , які несвідомо готуються його полі антихриста , людина гріха і син погибелі . Мета цього короткого дослідження повинні бути збережені.

Два . Віруючі , з тим щоб дати простий і зручний інструмент для них , щоб показати Свідки Єгови знають свою помилку і Істину , бути вільним ( збережені) .

Образ у більшості людей є антихриста є характер кутових і жорстких характеристик , очі червоні з рогами і хвостом , одягнений в темний костюм , плащ і вилами. Проте , будь-який, хто заперечує Христа як Боголюдини це Антихрист . Згідно з останнім визначенням, Свідки Єгови ( хто заперечує , що Ісус є Бог створив людину ) є Антихриста.


ВСТУП

Термін походить від грецького антихриста αντὶ - (анти - ' замінити , навпроти " ) і χριστός (Христос , " помазаника , месії , Христа " ) , тобто" хто замінює або виступає проти Христа " .
У Біблії (навіть у своїй власній версії , Переклад нового світу ) тільки апостол Іоанн використовує це слово , і робить чотири рази:

А. 1 Івана 2,18 Діти , це останній раз , коли : а як ви чули , що прийде антихрист , а тепер з'явилось багато антихристів , з цього ми пізнаємо , що в останній раз . RV60

Б. 1 Івана 2,22 Хто неправдомовець , як не той , хто відкидає , що Ісус є Христос ? Це антихрист , що відрікається Отця і Сина. RV60

С. 1 Івана 4,3 а кожен дух, який визнає, що Ісус Христос прийшов у плоті , не від Бога , але це дух антихриста , про якого ви чули , що він прийде і тепер уже він у світі. RV60

Д. 2 Іоанна 1:7 Бо багато обманців вийшли в світ , які не визнають Ісуса Христа, що прийшов у плоті. Такий то обманець та антихрист . RV60



РОЗВИТОК

А. У 1 Івана 2,18 дітей , це в останній раз: і як ви чули , що прийде антихрист , а тепер з'явилось багато антихристів , з цього ми пізнаємо , що в останній раз .

Ми бачимо , що апостол робить різницю між :

І. Антихрист як людину (який і Павло "людина гріха , син погибелі" в 2 Фес 2,3 )


II . Люди , які служать антихристу (і тепер з'явилося багато антихристів .. Причому ми знаємо , що востаннє 1 Івана 2,1 8b ) Насправді , ці люди почали працювати на запереченні Христа в той же час Ісус йшов ця земля і все ж досі , щоб підготувати грунт для в той час , прояв Людини Гріха є ефективним і можете перетягнути багато хто навіть намагаються зіпсувати вибраних Божих . Це пояснює , дуже добре , що апостол Павло : "Ніхто не зводить вас ніхто ніяк : Бо той день не прийде (людина гріха ) аж поки не прийде відступлення ..." 2 Сол. 2.3 .





Б. 1 Івана 2,22 Хто неправдомовець , як не той , хто відкидає , що Ісус є Христос ? Це антихрист , що відрікається Отця і Сина.

Коли Писання говорить заперечуючи Христа відноситься заперечувати свою ідентичність як Бог. Апостол Іоанн пояснює дуже ясно в перші віршах свого Євангелія :

1 На початку було Слово ,
    і Слово було у Бога , і Слово було God.2 Він був з Богом у principio.3 Через нього ( Слово , а саме Син ) всі речі були зроблені , без нього нічого не було зроблено, що щоб existir.4 У Ньому було життя , і життя було світло всіх humanity.5 світло у темряві світить , і темрява не обгорнула .


Трохи пізніше , Іван говорить про Ісуса :


10 Він був світло було у світі , і світ через Нього повстав, але світ не зробив reconoció.11 прийшли до того , що був його власний, але його власне Його не прийняли. 12 А тим, які прийняли Його , віруючим в ім'я Його , дав владу бути дітьми Божими . 13 дітей народилися не від крові , ні бажання * натуральний або людської волі , але народжений від God.14 І слово стало плоттю і перебувало [с] серед нас. Ми бачили славу Його , славу , що ми відповідає Єдинородного від Отця , повне благодаті та правди .


І це справжнє Євангеліє : Тому що всі згрішили , і ми були позбавлені слави Божої (Рим. 3:23 ) , ми були не в змозі врятуватися самі , то є наш засудження не було рішення. Так сам Бог , проливаючи своє божество ( Флп. 2,7 ) прийшов як людина і помер за нас , щоб оплатити наш гріх (Ісая 53:5 - 6 )



 С. і D.

1 Івана 4,3 до ... " А кожен дух , який визнає, що Ісус Христос прийшов у плоті , не від Бога , але це дух антихриста ..." 2 Іоанна 1:7 Для багатьох зводителї увійшли в світ , які не визнають Ісуса Христа, що прийшов у плоті. Такий то обманець та антихрист .

Ті , хто заперечує , що Ісус є Сам Бог створив людину і помер за нас , щоб дати нам спасіння діти і представники Антихриста.
Тут я вдарив перші три вірша з Євангелія від Іоанна , відповідно до Переклад нового світу Свідків Єгови.

" 1 . В ( ) початку було Слово , і Слово було у Бога , і Слово було Бог . 2 Це було в ( ) , починаючи з Богом. 3 Всі речі з'явилася на світ через нього, і без нього навіть не одне , з'явився на світ " Євангеліє від Іоанна 1:01 - 3 Перекладу нового світу.

Вони стверджують , що створення виступив Слова , і Слово є Бог , тобто це не Бог , а створення Отця . Що суперечить тому , що говорить той же Біблія в Книзі Буття 1.1: В ( в) початку створив Бог небо і землю. ( Переклад нового світу Свідків Єгови ) .
Тобто , у вашій Біблії ясно , що Бог -Творець те ж саме , але вони суперечать один одному , тому що, як говориться: " Лежачи має короткі ноги» , тобто не можуть отримати далеко , що не , що його брехня виявляється.

Таким чином , за допомогою всього лише двох паралельних уривків з його власної Біблії (Буття 1:1 і Івана 1:1 -3 ) , можна показати, що його свідчення є хибним і злим , робота антихриста в загибелі людей.



ВИСНОВОК :

Коли Никодим прийшов відвідати Ісуса одного разу вночі , Учитель сказав , що хоча він знав закон , не грав добре , і через це він не міг бачити в Царство Боже ( і менш введіть - главі Євангелія від Іоанна 3 *). Щоб врятуватися , Никодим повинен " померти і народитися заново", тому що всі думали , що він правда , це був усього лише нагромадження напівправди і напів- брехня. Свідки ви знаходитесь в тій же ситуації Никодиму : Покайтеся і будете врятовані.


Тиждень 70 ось-ось почнеться , пильнуймо і бути тверезим , тому що сатана є , як ричить лев , ми шукаючи , кого поглинути (1 Пет 5.8) . Ті , хто не знаючи Писання , буде легкою здобиччю ворога.

_________________________

* Http :/ / www.tesorosdesabiduria.com/2013/01/nacer-de-nuevo-sobrejuan-3.html
http://www.tesorosdesabiduria.com/2013/02/born-again_19.html

Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa