Kajian . Kota Tujuh Bukit, oleh Fabian Massa.

Diterjemahkan dari Bahasa Sepanyol ke Bahasa Melayu dengan Google Translator .8. " Binatang yang kamu nampak adalah dan tidak, dan hendak naik daripada jurang tetapi berjalan ke kemusnahan beliau. Penduduk bumi , yang namanya tidak didaftarkan sejak penciptaan dunia dalam kitab kehidupan , akan hairan melihat binatang yang telah dan tidak sekarang, tetapi akan muncul semula.
9. Ini adalah di mana perisikan perlu mempunyai kebijaksanaan. Tujuh kepala adalah tujuh bukit di mana seorang wanita yang duduk. " Mereka juga tujuh raja :
10. lima telah jatuh , satu , yang lain belum lagi datang . Dan apabila ia datang, akan perlu kekal lama.
11. Dan binatang itu dan yang tidak, membuat kelapan, tetapi adalah salah satu daripada tujuh , dan berjalan ke kemusnahan beliau.
12. Sepuluh tanduk kamu nampak adalah sepuluh raja, yang belum menerima kerajaannya , tetapi terima dengan binatang kuasa diraja, hanya untuk satu jam. Wahyu 17. 8 - Baitulmuqaddis 12Biblia [1].
The Beast yang sistem kerajaan namun seseorang (Wahyu 17.11 ) seperti yang kita lihat dalam jawatan " Perempuan yang menunggang binatang itu " adalah menunjuk nubuatannya ke EU sebagai kuasa kewangan dan ekonomi geopolitik. [2 ] Dalam post ini saya ingin memberi tumpuan kepada ayat 9 A:
9. Ini adalah di mana perisikan perlu mempunyai kebijaksanaan. Tujuh kepala adalah tujuh bukit di mana seorang wanita yang duduk.


Pada masa yang bahawa John (sekitar 95 AD ) wrote Apocalypse, adalah Maharaja Rom Domitian , yang menganjurkan beberapa penganiayaan yang paling kejam terhadap Kristian . Domitian adalah orang yang membawa menyembah Caesar sebagai tuhan yang terbaik, ke titik yang dia memanggil dirinya Tuhan tuan-tuan dan Raja raja-raja. Saya juga mahu kembali bekas kemuliaan kepada pemujaan dewa-dewa purba , yang mana beliau dibesarkan gereja-gereja baru di Rom, seperti Musytari di bukit Capitoline (dengan itu nama " Capitol" ) Ia adalah seorang hamba dewi Minerva , untuk ketika itu disimpan makam untuk beliau di dalam bilik tidur , juga pesanan pentadbirannya bahawa dewi itu muncul dengan kerap dalam mata wang mereka. Selain itu, sebagai penghormatan beliau Legio saya Minervia telah ditubuhkan. Domitian juga dihidupkan semula amalan kultus empayar ( Penyembahan maharaja sebagai tuhan-tuhan ) usang semasa pemerintahan Vespasian , juga penghormatan yang diberikan kepada saudaranya dan Kuil Vespasian dan Titus telah disiapkan , khusus untuk ayahnya dan saudara . Bagi menggalakkan memori kemenangan daripada Flavian , yang Templum Divorum Templum Fortuna Redux dan telah dibina dan Gerbang Titus [3 ] ditamatkan.

Domitian menuntut rakyat Roman kultus personaliti , yang tunduk kepada patung Caesar menerima sijil, yang telah diminta untuk " membeli dan menjual ": Mereka yang tidak mempunyai sijil yang perlu berhijrah ke tempat-tempat jauh dari kawalan Rom terus hidup (lihat Nubuatan 666 [4 ]).
Seperti yang kita lihat dalam jawatan lain [5 ] 666 boleh menjadi singkatan nama Nero atau Domitian , kedua-dua persecutors orang Kristian :
 Angka Romawi dinyatakan oleh surat, 666 adalah yang ditulis dengan baik DCLXVI singkatan ini [ 1] bermakna :
Domitius (atau Domitianus ) Caesar Legatos violenter Interfecit XTI yang diterjemahkan Domicio (atau Domitian ) César kejam membunuh utusan Kristus. Domicio adalah nama Maharaja Nero sebelum diterima pakai oleh Maharaja Claudius sebagai anaknya . Angka itu menunjukkan kepada maharaja Nero atau Domitian yang .

Oleh itu, kita mempunyai kuasa politik telah dilaksanakan dari bandar tujuh bukit , ini adalah Rom. Jelas John tidak boleh bercakap secara terbuka menentang Empayar , jadi terma-terma yang digunakan untuk menunjukkan perkara-perkara , The Grand Babylon merujuk ke Rom, Domitian binatang , Perempuan Rides binatang kepada semangat Rom.
Walaupun masa beliau adalah kiasan kepada Rom ( kota tujuh bukit ) secara literal terlalu banyak mengambil untuk Keluaran Akhir masa , yang membawa kepada tafsiran bahawa Babylon Besar akhir zaman yang akan Gereja Katolik. Tetapi membaca ini adalah " terlalu mudah dan menarik " adalah benar. Nubuatan untuk akhir adalah: " Dengan cara yang sama bahawa Rom memerintah dunia pada zamannya ( wilayah yang sama yang hari ini peraturan EU ) kuasa (New World Order ) akan meningkat di akhir jaman akan memerintah Dunia dengan cara yang sama , jadi saya mengenali.

Minggu 70 adalah hampir bermula. Adakah kita bersedia?

___________________________

[ 1] http://www.bibliacatolica.com.br/la-biblia-de-jerusalen/apocalipsis/17/ # ixzz2pp2JGWes
[2 ] http://www.lasemana70.com/2013/03/la-mujer-montada-en-la-bestia.html ; http://www.lasemana70.com/2013/03/the-woman-riding - beast.html
[3 ] http://es.wikipedia.org/wiki/Domiciano
[4 ] http://www.lasemana70.com/2013/12/666-prophecy-praedictum-profecia-by.html ; http://www.lasemana70.com/2013/12/666-prophecy-praedictum-prophecy - by.html
[5 ] http://www.lasemana70.com/2013/12/666-prophecy-praedictum-profecia-by.html ; http://www.lasemana70.com/2013/12/666-prophecy-praedictum-prophecy - by.html


Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa