Kajian . GuideStones Georgia [1], Armageddon dan Rider Kuda Putih. Oleh Fabian Massa.

Diterjemahkan dari Bahasa Sepanyol ke Bahasa Melayu dengan Google Translator .Elbert County, Georgia ( Amerika Syarikat ) adalah patung granit yang besar , yang dikenali sebagai Amerika Stonehenge. Mereka diperintahkan untuk membina dan tempat membingungkan bagi seorang lelaki dengan nama samaran RC Kristian , yang tidak pernah mendengar apa-apa lagi . Dikatakan bahawa wang tunai yang dibayar cuti juga membeli tanah yang diduduki , meninggalkan kemudian.
Arca itu terdiri daripada enam papak granit seberat sejumlah 100 tan padu. Mereka sejajar dengan kriteria astronomi.

Tujuan peringatan ini adalah untuk meninggalkan mesej kepada umat manusia. Batu-batu mempunyai pesanan ringkas di bahagian atas dalam empat bahasa purba: Babilon, Yunani klasik , bahasa Sanskrit dan Mesir purba. Dan mesej yang panjang dalam lapan bahasa moden : Bahasa Inggeris, Bahasa Sepanyol , Bahasa Swahili , Bahasa Hindi , Bahasa Ibrani , Bahasa Arab, Cina purba dan Rusia.


Mesej yang dalam bahasa Inggeris diterjemahkan ke dalam bahasa Sepanyol adalah :

MENGEKALKAN KEMANUSIAAN DI BAWAH 500,000,000
DALAM IMBANGAN BERKEKALAN DENGAN ALAM
PANDUAN REPRODUKSI BERHEMAH A
MENINGKATKAN KECERGASAN DAN
KEPELBAGAIAN

UNITE KEMANUSIAAN DENGAN NEW
VIVA BAHASA

KESUNGGUHAN RULE - IMAN A - TRADISI A
DAN SEMUA PERKARA DENGAN SEBAB baran

MELINDUNGI DAN PELBAGAI BANGSA
BERSIH UNDANG-UNDANG DAN
JUST luka

LET SEMUA BANGSA
Secara dalaman TERMAKTUB
MENYELESAIKAN PERTIKAIAN LUAR
DALAM MAHKAMAH DUNIA

UNDANG-UNDANG DAN ELAKKAN kecil
PEGAWAI tidak berguna

HAK PERIBADI IMBANGAN
DENGAN TUGAS SOSIAL

MENILAI KEBENARAN - KECANTIKAN
LOVE - MEMOHON HARMONY
DENGAN INFINITE

BUKAN KANSER ON BUMI - CUTI A RUANG UNTUK ALAM -
A RUANG UNTUK BERSIFAT

Terjemahan Bahasa Sepanyol ditunjukkan di atas , sepadan rapat dengan asal dalam bahasa Inggeris , ini adalah untuk mengesahkan mesej asal. Di permukaan menegak batu mendatar atas, mesej yang lebih pendek muncul dalam tulisan pepaku Babylon (utara), Yunani klasik (timur) , Sanskrit (selatan ) dan di Mesir hieroglyphics (Barat) : Yang ini adalah prinsip-prinsip Umur sebab [2], iaitu mengabaikan apa-apa penjelasan yang berdasarkan Alkitab untuk menggantikan rumusan saintifik.

Panduan Batu : Kira-kira 4 meter dari monumen utama adalah sebuah bongkah batu yang menggambarkan struktur GuideStone . - The " Georgia Guidestones didirikan pada 22 Mac, 1980" Ia terperinci maklumat berikut. - Bahasa-bahasa yang di tepi batu-batu mengunjurkan . Di bawah ini , terdapat satu lukisan monumen itu dilihat dari atas, dengan penanda jenama tertentu. Di sebelah kiri itu, teks yang terus : - " monumen ini terletak di titik tertinggi di Elbert County. " - "Dalam ekuinoks atau solstis , pengunjung yang barat slot akan melihat matahari terbit di kaki langit. " - " Mereka boleh melihat Polaris melalui slot dalam batu pusat."


Berikut adalah beberapa garis mesej khususnya:

MENGEKALKAN KEMANUSIAAN DI BAWAH 500,000,000
DALAM IMBANGAN BERKEKALAN DENGAN ALAM
Bagaimana untuk mendapatkan hampir 7,000 juta orang ( penduduk Dunia semasa) kepada golongan miskin 7.2 %? Jelas sekali dengan konflik yang berleluasa dan penggunaan senjata termonuklear Perang Dunia III [3]. Ramalan Wahyu juga pengurangan dramatik dalam penduduk dunia akan dihancurkan berulang kali untuk peristiwa (gempa bumi , tsunami, meteor , tulah , peperangan , kebuluran ). Jelas sekali dengan penduduk yang kecil adalah lebih mudah untuk mengekalkan perintah, iaitu mengawal segala-galanya adalah dalam suasana harmoni. Ini tipu ini New World Order ( NWO ) merancang untuk mengambil kawalan dan penguasaan planet dan kemanusiaan.

PANDUAN REPRODUKSI BERHEMAH A
MENINGKATKAN KECERGASAN DAN
KEPELBAGAIAN
SEKARANG juga mengawal main balik akan terpilih . Sistem kasta yang berfungsi kepada rejim akan diguna pakai.

UNITE KEMANUSIAAN DENGAN NEW
VIVA BAHASA
KESUNGGUHAN RULE - IMAN A - TRADISI A
DAN SEMUA PERKARA DENGAN SEBAB baran

NWO akan mempunyai satu bahasa dan satu agama ( Sama seperti Babel Nimrod sebelum kekeliruan bahasa , Kejadian 10), kemanusiaan yang tertinggi (666 [4 ]). Berikutan mesej merujuk kepada sebuah kerajaan dunia , yang pada dasarnya Dajjal.
Ini adalah rancangan syaitan, mengatasi Kristus dan orang-orang kudus -Nya, untuk menghapuskan Allah dari minda manusia supaya kita boleh memerintah dunia secara senyap-senyap . Berita baik adalah bahawa selepas Ibu semua Pertempuran ARMAGEDDON [ 5], Pemenang adalah Raja segala Raja dan Rabb:

11 Dan aku melihat syurga dibuka sesungguhnya, ada seekor kuda putih. Penunggangnya dipanggil Setia dan Benar . Dengan keadilan menjadi hakim memutuskan sesuatu dan berperang . 12 Matanya bagaikan nyala api, dan kepalanya banyak mahkota. Mempunyai nama yang ditulis tidak ada yang mengetahui kecuali diriNya. 13 Dia memakai jubah dicelup dalam darah dan namanya adalah " Firman Allah *. " 14 Apakah tentera-Nya , menunggang kuda putih dan memakai lenan halus , putih dan bersih. 15 Daripada mulutnya datang pedang tajam yang mengetepikan bangsa-bangsa. " Dia akan memerintah mereka dengan penumbuk besi. " [ A] Beliau Treads akhbar wain kemurkaan sengit Allah SWT. 16 Pada jubahnya dan di pahanya nama ditulis :

Raja segala raja dan Tuhan segala tuhan .


17 Dan aku melihat seorang malaikat berdiri di atas matahari, berteriak kepada semua burung yang terbang di midair , "Marilah berkumpul untuk makan malam besar Tuhan , 18 memakan daging raja-raja, ketua-ketua tentera dan magnates ; daging kuda dan penunggang mereka, . daging semua orang , bebas dan hamba , kecil dan besar "

19 Dan aku melihat binatang itu dan raja-raja di bumi dan tentera-tentera mereka berkumpul bersama-sama untuk membuat perang terhadap pelumba kuda dan terhadap tenteranya. 20 Tetapi binatang itu ditawan bersama-sama dengan nabi palsu . Ini adalah salah satu yang melakukan mukjizat di hadapannya, dengan yang dia menipu mereka yang telah menerima tanda dari binatang itu dan menyembah patungnya. Kedua-dua mereka dibuang hidup-hidup ke dalam lautan api dan belerang. 21 Yang lain dibunuh dengan pedang yang datang dari mulut penunggang di atas kuda, dan semua burung kenyang diri pada daging mereka. Wahyu 19,11-21 BIS .

Tuhan telah berkata segala-galanya, supaya apabila ia tahu bahawa Dia adalah benar-benar Tuhan. Minggu 70 adalah kira-kira untuk memulakan : Adakah kita bersedia?

___________________________

[ 1] http://es.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones
[2 ] Zaman Sebab sebuah gerakan falsafah S. XVII yang telah ditubuhkan untuk menangani Scholastic dikaitkan dengan falsafah Greco -Roman klasik dan Kristian.
[3 ] http://www.lasemana70.com/2014/01/profecia-apocalipsis-913-16-la-iii.html ; http://www.lasemana70.com/2014/01/prophecy-revelation-913 -16- dunia - war.html
[4 ] http://www.lasemana70.com/2013/12/666-prophecy-praedictum-profecia-by.html ; http://www.lasemana70.com/2013/12/666-prophecy-praedictum-prophecy - by.html

[5 ] http://www.lasemana70.com/2014/01/study-la-ultima-batalla-de-jerusalen.html ; http://www.lasemana70.com/2014/01/study-last-battle -of- jerusalem.html ;


Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa