Wewayangan . Tresna , miturut Gusti Allah. Miturut Fabian Massa .

Translated saka Spanyol nganti Jawa Google Translator.


Nalika ahli Toret takon marang Gusti Yésus kang ana printah paling , ing Master ngandika:

37 Gusti Yésus semaur : ' Tresna Gusti Allah karo kabeh atimu lan gumolonging nyawamu lan nganggo sak ènèngé pikiranmu .

38 Iki pisanan lan gedhe préntah.

39 Lan kapindho kaya iku : Sampeyan bakal tresna minangka dhewe pepadhamu .

40 On iki angger loro nyumerepi kabeh hukum lan nabi. Matius 22:37 - 40 niv.X

Cetha saka peranganing sing mung duwe kapasitas tresna pepadhamu yen Aku tresna marang Allah pisanan.


Lan apa temenan Allah dening tresna ?


15 Menawa kowé tresna kula , tetep pepakeningSun.

21 Sapa kang duwé dhawuhingSun , lan keepeth wong , iya iku sing tresna kula : lan sing tresna kula bakal tresna Ramaku , lan Aku bakal tresna marang lan catetan dhewe kanggo wong.

23 Gusti Yésus semaur , sapa tresna kula , iku bakal netepi words: lan Rama Pendhaftaran bakal tresna marang , lan We bakal marang lan nggawe kita kono karo Panjenengané. Juan 14,15 - 21-23 niv.X


Nglakoni urip Kristen Panjenengan ora lunga liwat ritual, nanging turut kanggo Sabda. Minggu 70 kira kanggo miwiti, sing kita siap?


Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

ARGENTINA, ABORTO: ¿SI o NO?- EL CASO EN ISLANDIA Y OTROS PAISES. BY FABIAN MASSA.