Study. Black Horse ездача The все още вози в Европа. Чрез Fabian Massa .

Преведено от испански на български език с Google Translator .

Street. Една възрастна жена моли в Атина. Бедността в Гърция достига 30% , а безработицата при 25 %. / BLOOMBERG [ 2 ]


5 Когато Агнето отвори третия печат, чух третото живо същества , които викаха : "Ела ! " Погледна, и черен кон се появиха ! Ездачът имаше везни в ръката си. 6 И чух един глас от четирите живи същества да казва: " А килограм пшеница или три килограма ечемик за заплата на един ден и не вредят на цената на петрола и виното. "
Откровение 6,5 - 6 NIV

*
В този текст има няколко символа , които имаме в ума , за да разберат дълбочината на това пророчество и черен кон ! Черният цвят се свързва с глад . В Библията пророк Еремия отнема описание на плачевното състояние на жителите на Йерусалим по време на обсадата на него от войските на Навуходоносор [ 6]:


7 Нейните Благородните бяха по-чисти от сняг, по -бели от мляко;
Още блондинки са тялото му от скъпоценни камъни , най-красивата си нещо от сапфир . 8 -черни от чернотата е външния му вид ; не се познават по улиците ;
Тяхната кожа е вкопчил в костите им , сухи като пръчка.
9 Те бяха избити с меча, който убит от глад ;
За тези чезнат , прободени от липса на плодовете на земята . Плачът 4.7 - 8RV60 .

А килограм пшеница или три килограма ечемик за заплата на един ден , т.е. печалби в един ден работа само за да купи основите достигат .
Afectes ... но не на цената на петрола и виното. Кризата няма да се отрази на големи сектори на ресурси , но само на пролетариата . Това пророчество се изпълнява на писмото , богатите стават по-богати , докато жителите на града ще реални бедствия . [ 1 ]
*

Този текст е публикуван в синкав в поста "The Four Horsemen на Апокалипсиса " на 24 февруари 2013 година. На този ден, 7-ми декември 2013 г. Ситуацията в Европа не се е подобрило значително. Според данни, публикувани от Евростат ( Европейско бюро за статистика ) един на всеки четирима европейци е лошо, т.е. 124 500 000 в Европа бедните .

Процентите не са еднакви , но има големи разлики между отделните страни. По този начин ние имаме , докато процентът е 49% в България , 42% в Румъния , 37% в Латвия и 35 % в Гърция , достигайки едва 15% в Чешката република и Холандия , 17% във Финландия и 18% в Швеция и Люксембург. Сред най-големите европейски икономики , Франция е 19.1% , Германия 19,6% , Великобритания 24,1% , Испания 28,2% в Италия и 29.9% [ 3 ] .

Дори в страни, " богатите" в Европа , процентът на бедност е достигнала тревожни цифри :
Дания 19%
Швеция 18,2%
Люксембург 18,4%


Нека да има глад и бедност в страни като Етиопия , Судан и сред юг от Сахара отвъдморските страни би било пророческо , но че има глад в аристократична Европа самодостатъчен и много впечатляващи .

През първата половина на 70-та седмица [ 4 ] ще витаят в света на Four Horsemen на Апокалипсиса :

Ездачът на белия кон : A превъзходно хуманизъм , компания, най-вече далеч от Божиите неща

Ездачът на червен кон : War Ветровете духат в различни части на земното кълбо . Напрежението в Близкия изток и заплахата от Израел атакува " изпреварващо " в Иран. Сирия опустошена от гражданска война, която днес е отнел живота на повече от 120 000 живота и е създал повече от 1,6 милиона разселени цивилни. Война в Централно-африканската република, " Арабската пролет " в Близкия изток. Напрежението между Китай , Япония и САЩ, от една страна, и Северна Корея срещу Южна Корея и САЩ

The Black Horse Rider : глад, 25% от Европа е гладен , студени и нуждите на всички видове .

Rider на Pale Horse : Няколко вредители са застрашени общество през последните години, като например птичия грип през 2012 и 2013 година.


След описанието на Word Четирите конника парфюми споменава голямо гонение срещу Църквата на Христос :

9 И когато отвори петия печат , видях под олтара душите на онези, които са били заклани заради Божието слово и да бъдем верни в техните показания . 10 извика със силен глас: " Докога, Sovereign Господи, свети и истинни , все още няма да съдят жителите на земята и отмъстиш за нашата кръв ? " 11 Тогава всеки от тях бе дадена по една бяла дреха и им е било казано да се изчака малко по-дълго , докато броят на съслужителите им и братята , които е трябвало да бъдат убити като те са завършени .
Откровение 6.9. NIV .

Преследването на християните и открито се освободи в Ирак , Нигерия , Египет.


Седмица 70 е на път да започне. Всички пророчества се изпълняват , която удостоверява , че Словото е вярно . Спаси душата си сега , да приеме Христос за свой Господ и да се покае за греховете си . Намерете църква, където Словото на Бог , времето изтича проповядва .

_________________________________

[ 1 ] Свързани новини : Испански http://www.lasemana70.com/2013/02/revelaciones-1-6.html ;
Inglés http://www.lasemana70.com/2013/02/revelations-1-65-8-four-horsemen-of.html
[ 2 ] http://www.ieco.clarin.com/mundo/Calle-Atenas-pobreza-Grecia-desocupacion_CLAIMA20130902_0006_4.jpg
[ 3 ] http://www.ieco.clarin.com/economia/europeos-pobre_0_1042696096.html

[ 4 ] ИСПАНСКИ http://www.lasemana70.com/2013/02/la-semana-70-1_12.html ;
ENGLISH http://www.lasemana70.com/2013/02/week-70-why-title.html


Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa