Studiu. Călăreț Black Horse încă plimbari in Europa . De Fabian Massa .

Tradus din limba spaniolă în română  cu Google Translator .

Street. O femeie în vârstă ridică la Atena . Sărăcia în Grecia ajunge la 30 %, iar șomajul la 25 % . / BLOOMBERG [ 2 ]


5 Când Mielul a deschis pecetea a treia , am auzit pe a treia ființele vii , care au strigat : "Vino ! " Sa uitat , și un cal negru apărut ! Călăreț avea un echilibru în mână . 6 Și am auzit un glas din cele patru creaturi vii spunând , " Un kilogram de grâu , sau trei kilograme de orz pentru un salariu de zi și nu deteriorează prețul petrolului și vinul . "
Apocalipsa 6.5-6 NIV

*
În acest text , există mai multe simboluri pe care le avem în minte, în scopul de a înțelege profunzimea acestei profeții , și un cal negru ! Culoarea neagră este asociat cu foametea . În Biblie, profetul Ieremia ia o descriere a stării de rău cetățenilor din Ierusalim în timpul asediului de către trupele lui Nebucadnețar [ 6 ] :


7 Voivozii ei erau mai strălucitori decît zăpada , mai albi decît laptele ;
Mai multe blonde erau trupul său decât rubinele , lucru lor cele mai frumoase de safir . 8 mai negru decât întunericul este aspectul său , nu sunt cunoscute în stradă;
Pielea lor se agață de oasele lor , uscate ca un băț .
9 Ei au fost uciși cu sabia care a ucis de foame ;
Pentru acestea pin departe , lovit prin lipsă de roadele pământului . Plângerile lui Ieremia 4,7 - 8RV60 .

Un kilogram de grâu , sau trei kilograme de orz pentru un salariu de zi , adică sporul de o zi de muncă doar pentru a cumpăra elementele de bază ajunge .
Afectes ... dar nu prețul petrolului și vinul . Criza nu va afecta sectoare mari de resurse , dar numai proletariatul . Această profeție se împlinește la literă , cei bogați devin mai bogați , în timp ce locuitorii orașului sunt de gând calamitati reale . [ 1 ]
*

Acest text a fost publicat în albastru în postul de " cei patru călăreți ai Apocalipsei ", pe 24 februarie 2013. În această zi , 07 decembrie 2013 situația European nu sa îmbunătățit substanțial . Potrivit datelor publicate de Eurostat ( Biroul European de Statistică ), unul din patru europeni este slabă , de exemplu 124500000 din Europa sărace .

Procentele nu sunt uniforme , dar există o mare variație între țări . Astfel , avem în timp ce rata este de 49 % în Bulgaria , 42% în România , 37% în Letonia și 35 % în Grecia , ajungând la numai 15 % în Republica Cehă și Țările de Jos , 17% în Finlanda și 18 % în Suedia și Luxemburg . Printre marile economii europene , Franța este de 19,1 % , Germania 19,6 % , Marea Britanie 24,1 % , Spania 28,2% în Italia și 29,9 % [ 3 ] .

Chiar și în țările " bogate " din Europa , rata sărăciei a ajuns la cifre alarmante :
Danemarca 19 %
Suedia 18,2%
Luxemburg 18,4%


Să fie foametei și a sărăciei în țări precum Etiopia , Sudan și în rândul țărilor de peste mări sub - sahariană ar fi profetic , dar că există o foame în aristocratic Europa auto- suficiente și foarte izbitoare .

În prima jumătate a săptămânii 70 [ 4 ] va bântui lume cei patru călăreți ai Apocalipsei :

Rider de pe calul alb : un umanism superb , o companie cea mai mare parte departe de lucrurile lui Dumnezeu

Rider a Red Horse : Winds război suflare în diferite părți ale globului . Tensiune în Orientul Mijlociu și amenințarea lui Israel ataca " preventiv " în Iran . Siria devastată de un război civil , care astăzi a susținut mai mult de 120.000 de vieți și a creat mai mult de 1.600.000 de civili deplasate . Război în Republica Centrafricană ," primăvară arabă " în Orientul Mijlociu . Tensiunea între China , Japonia și SUA , pe de o parte și Coreea de Nord vs Coreea de Sud și Statele Unite ale Americii

The Black Horse Rider : Hunger , 25 % din Europa este foame , frig și nevoile de toate tipurile .

Călăreț pe un cal pal : mai multe paraziți au amenințat societate în ultimii ani , cum ar fi gripa aviară în 2012 și 2013 .


După descrierea Word cei patru călăreți lui menționează mare prigonire împotriva Bisericii lui Hristos :

9 Când a deschis pecetea a cincea , am văzut sub altar sufletele celor care au fost uciși din cauza cuvântului lui Dumnezeu și de a fi credincios în mărturia lor . 10, a strigat cu glas tare: " Cât timp , Stăpâne , sfânt și adevărat , încă nu va judeca pe locuitorii pământului și să răzbuni sângele nostru ? " 11 Apoi, fiecare dintre ei a fost dat o haină albă , și li sa spus să aștepte un pic mai mult , până când numărul de colegi funcționari și frații lor, care aveau să fie omorâți ca și ei au fost finalizate .
Apocalipsa 6.9 . NIV .

Persecutarea creștinilor și -au declanșat în mod deschis în Irak , Nigeria , Egipt .


Săptămâna 70 este pe cale să înceapă . Toți profeții sunt îndeplinite , care atestă că Cuvântul este adevărat . Salva sufletul tău acum , accepta pe Hristos ca Domn și să se pocăiască de păcatele lor . Găsi o biserică în care Cuvântul lui Dumnezeu , timpul se scurge predicat .

_________________________________

[ 1 ] Știri asociate : spaniolă http://www.lasemana70.com/2013/02/revelaciones-1-6.html ;
Inglés http://www.lasemana70.com/2013/02/revelations-1-65-8-four-horsemen-of.html
[ 2 ] http://www.ieco.clarin.com/mundo/Calle-Atenas-pobreza-Grecia-desocupacion_CLAIMA20130902_0006_4.jpg
[ 3 ] http://www.ieco.clarin.com/economia/europeos-pobre_0_1042696096.html

[ 4 ] SPANIOLĂ http://www.lasemana70.com/2013/02/la-semana-70-1_12.html ;
ENGLISH http://www.lasemana70.com/2013/02/week-70-why-title.html


Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa