Відображення. Помилкові пророцтва. За Фабіан Масса.

Переклад з іспанської на українську з Google Перекладач .


Про Єзекіїля 13.1-7

Господь сказав мені : 2 «Син людський , засуджує пророків Ізраїлю , які роблять прогнози відповідно до власних помилками , кажучи : Послухайте Господнього . 3 Так говорить Господь Бог : «Горе на пророків безумних , які , не отримавши бачення , слідувати своїм власним натхнення ! 4 , Ізраїль ! Ваші пророки , як шакали серед руїн. Може не зайняли своє місце в проміжках , і не відремонтували стіни Ізраїлю , так що в день Господа стати на бій . 6 Їх видіння неправдиві і ворожіння їх брехунами . Вони кажуть: « говорить Господь», але Господь не посилав їх , але вони очікують , виконати те , що profetizan.7 не є помилковими бачення і лежать ворожіння , коли вони говорять , говорить Господь : "Я не говорив ?

Найбільша проблема Євангеліє процвітання є переконання , що сила Божа , щоб зажити , процвітати , допомогти , підняти , принести мир і справедливість пригноблених віруючого включена і управляється словесних заяв віруючого себе або свою Пастор , як якщо Господь були зобов'язані робити те , що говоримо ми , поза Його Волі .

Так що сьогодні вчать зборів Оголосити з вірою і заявивши , що станеться. Таким чином , Слово Боже говорить , щоб вшанувати благословення ваші слово нам ( Второзаконня 28 , Левіт 26 ) досягти перевизначається контрапункт з цих текстів А. Т. у нас є в Новому Завіті в Євангелії від Матвія 6:33 , де Ісус ясно говорить , що ми шукаємо Царства Божого й правди Його , і все , що нам потрібно (Бог знає) приходять на додаток .

Це правда , що існують універсальні принципи , які включені безпомилково для викуплених , коли ви навчитеся використовувати «закони сповіді " і навіть більше , коли він дізнається , молитися за проекти . [ 1 ]
Питання в тому , слід ставитися з обережністю , щоб уникнути падіння в гріх для лікування Бога , як якби хлопчика Доставка . Розглянемо текст розділів Єзекіїля:

3 Так говорить Господь Бог : «Горе на пророків безумних , які , не отримавши бачення , слідувати своїм власним натхнення ! Ми повинні бути обережні , щоб " заявити в Ім'я Господа " , коли Він нічого не сказав нам .

Вони зайняли своє місце в проміжках , вони були заступається за народом Божим.

Також відремонтували стіни Ізраїлю , так що в день Господа стати на бій . Не були поновлені до суспільства , не був побудований правильно вчити Слову .

Але Господь не посилав їх , але вони очікують , виконати те , що profetizan.7 не є помилковими бачення і лежать ворожіння , коли вони говорять , говорить Господь : "Я не говорив ? Коли його «Звіт про рух влади" не будуть виконані , вина лежить на віруючого " для своєї маленької віри " . Таким чином , розчарування в людині , якого ви додати провину і відчувати себе негідним.

Пора повернутися до здоровому навчанню , яке явно , що говорить Бог . Тиждень 70 ось-ось почнеться , ми готові?

________

[ 1 ] Моліться на проектах: У земні уявлення про те , що ми хочемо мати місце в духовній сфері : Зв'язування на Землі буде на небі , на даний момент я готую спеціальне дослідження .



Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa