СТУДИЈА . Ми живимо , јер је Бог удахнуо живот у нама . Фабиан Масса .

Преведено са шпанског на српски језик са Гоогле Преводилац .


О 16.1 Језекиљ 13

1 . Реч Господња дође ми овако :
Два . Сине човечји , обзнани у Јерусалим њене гадости .

Господ говори да његов пророк и даје откривење о пореклу проблема нације (Израел) који открива његове " одвратне " ствари су , односно оних ствари које су толико одвратан да је чак и желе да се сетим . Овај текст може да се примени на заједницу или земљу и на појединца .


Три . И реци: Овако вели Господ Господ Јерусалиму : По пореклу и вашег рођења сиземљу Хананску . Твој отац је биоАморејац и твоја мајка Хетита .

Проблем је био да Израел је рођен као нацију у простору од стране људи изван ствари Бога насељавају . Аморејци и Хетити су били људи који су практиковали потпуно супротно ономе што Бог заповеда , укључујући идолских праксе су биле заједничке , врачање , прорицање , жртвовање и одрасле деце религија . Њихови друштва су често оштра , гдејак и моћан злостављалисиромашне ислабе .
Ако узмемо ово у личну причу , можете да кажете да је одрастао у породици где су родитељи и породица нису били побожни праксе и обичаји ,особа можда претрпела злостављање од раног детињства .Април . Када си се родио ,дан сте се родили , ниси пресекао кабл , нећете бити испран са водом да се очистите , нећете трљао са сољу , нити пови у ланене вас .
Мај . Без ока жалити те , да одобри било који од ових питања , из саосећања за вас . Ти су биле изложене на терену , јер сте дали гађење , дан сте рођени .

Многи су одрасли са огромним недостатком љубави , без много бриге . Ја сам служаше људи зрелог доба и нису били у стању да превазиђе Тхе Хеартбреак свог детињства : Неки су напуштена од родитеља и подигао породице . Други су били злостављани од стране својих најближих рођака , чак ичовек ми је једном рекао да су његови родитељи били лежао на терену да умре иИзлетник га спасио од сигурне смрти .6. . Прошао сам поред тебе а ти видела ваљају у крви . И рекао сам , када сте били у крви , " уживо "

Али Бог је рекао да је био присутан у то време и видео све што се догодило . Онда је рекао . " Уживо " и зашто смо овде , јер је Господ удахнуо дах живота на нас .7 ... И направио сам ти расти као трава на пољима . Одрастао си , као што си развијен , и достигао удају . Ваше груди су формиране ваша коса порасла , али сте били потпуно голи .

У тим тренуцима , где сте можда запитали " А где је Бог " , када сам била сама , боре се за свој живот , понекад из страха од смрти и других са ништа да једе , хладно и страха . Господ каже: " Ја сам био тамо , а ипак ниси расте . " Писмо говори о Израелу као младић , а односи се на развој и био је " голи ", што значи изложен , беспомоћне , стид , слабост, незаштићени .8. . Онда сам прошао поред тебе и видела те . То је ваше време ,време љубави . Ја шири преко тебе ивицу мог плаштем и покривен своју голотињу обећао сам са заклетвом , ја направио савез са вама - говори Господ Господ - и ти моја била .

Покријте голотињу ( срамота цовер)Господ је узео девојку за жену , да дају име и адресу га . Фигуративно језавет који је Бог чини свако од нас када смо препознати име Исуса и направитипакт бити његова деца да је Он наш Отац .9. . Ја окупан водом , опере крв покрива вас , помаза те уљем .

То је , у овом завет са Господом опере наши греси нас очистио од наше грешности и били помазани Духом Светим .10. . Ставио сам везене хаљине, фине кожне ципеле, банду свилу и свилене одоре .
11. . Ја вам украшена накита : наруквице ставим на зглобове и огрлицу око врата .
12. . Ставио сам прстен на носу , минђуше на ушима и прелепом круном на глави .
13. . Сијала си као злато и сребро , обучене у свилу , свиле и везени . Брашно , мед и уље је ваша храна . Ти постала лепша сваки дан , и дошао до сјаја краљице . Језекиљ 16,1 - 13 Јерусалим Библија [ 1 ] .

Све ово да започне нови живот , са уверењем да ако истраје на путу , постигли спасење .

Ми живимо по њему је Његова воља да има живот . Неки од нас су већ договорили са њим и имати нови живот .
Други не знају још . Ако спадате у ову групу , знам да чак и у својим тренуцима највећег стреса и тамеГоспод је био тамо . Он је дао живот да ти дам прилику да га зна , јер Бог има сврху за сваког од нас .

Приближите се Богу и Он ће очистити , исцелити старе ране ће показати милост и научити вас Његову вољу за свој живот .
Само Бог може да нам направи нова створења , старе ствари пролазе и да је све је направљен нови . [ 2 ]


Недеља 70 почиње . Ово је ваше време спасења , прихвати Христа у своје срце и започне нови живот .


_______________________

[1] хттп://ввв.библиацатолица.цом.бр/ла-библиа-де-јерусален/езекуиел/16/ # икзз2мЛвјРСвБ
[ 2 ] 2. Коринћанима 5,17Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa