Μελέτη. Ο αναβάτης Black Horse οδηγά ακόμα στην Ευρώπη . Με Fabian Massa .

Μετάφραση από τα ισπανικά στα ελληνικά με το Google Translator .

Street. Μια ηλικιωμένη γυναίκα ικετεύει στην Αθήνα . Η φτώχεια στην Ελλάδα φτάνει στο 30 % και η ανεργία στο 25 % . / BLOOMBERG [ 2 ]


5 Όταν ο Αμνός άνοιξε την τρίτη σφραγίδα , άκουσα το τρίτο έμβια όντα , οι οποίοι φώναζαν , "Έλα ! " Κοίταξε , και ένα μαύρο άλογο εμφανίστηκε ! Ο αναβάτης είχε μια ισορροπία στο χέρι του . 6 Και άκουσα μια φωνή από τα τέσσερα ζωντανά πλάσματα λέγοντας: « Ένα κιλό σιτάρι , ή τρία κιλά κριθάρι για το μισθό μιας ημέρας και δεν βλάπτουν την τιμή του πετρελαίου και το κρασί . "
Αποκάλυψη 6,5 - 6 αναφέρει:

*
Στο κείμενο αυτό, υπάρχουν διάφορα σύμβολα που έχουμε κατά νου, προκειμένου να κατανοήσει το βάθος αυτής της προφητείας , και ένα μαύρο άλογο ! Το μαύρο χρώμα συνδέεται με λιμοκτονία. Στην Αγία Γραφή ο προφήτης Ιερεμίας παίρνει μια περιγραφή της θλιβερή κατάσταση των πολιτών της Ιερουσαλήμ κατά την πολιορκία του από τα στρατεύματα του Ναβουχοδονόσορα [ 6 ] :


7 Ναζηραιους της ήταν καθαρότερο από το χιόνι , πιο λευκά από το γάλα?
Περισσότερα ξανθιές ήταν το σώμα του από τα ρουμπίνια , πιο όμορφο πράγμα που τους ζαφείρι . 8 μαύροι και από την μαυρίλα είναι η εμφάνισή του ? Δεν είναι γνωστά στους δρόμους ?
Το δέρμα τους προσκολλάται στα οστά τους , ξηρό ως ένα ραβδί .
9 Είχαν σκοτωθεί με το σπαθί που σκοτώθηκαν από την πείνα ?
Για αυτά τα πεύκα, μακριά , που επλήγησαν μέσω ελλείψει των καρπών της γης . Θρήνοι 4.7 - 8RV60 .

Ένα κιλό σιτάρι , ή τρία κιλά κριθάρι για το μισθό μιας ημέρας , δηλαδή τα κέρδη σε μια μέρα μόνο για να αγοράσουν τα βασικά φτάσει.
Afectes ... αλλά όχι η τιμή του πετρελαίου και το κρασί . Η κρίση δεν θα επηρεάσει μεγάλα τμήματα των πόρων , αλλά μόνο το προλεταριάτο. Αυτή η προφητεία εκπληρώνεται με την επιστολή , οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, ενώ οι κάτοικοι θα πραγματικές καταστροφές . [ 1 ]
*

Το κείμενο αυτό δημοσιεύτηκε στο μπλε στο post " Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης " στις 24 Φεβρουαρίου 2013. Την ημέρα αυτή , 7 Δεκ. 2013 η Ευρωπαϊκή κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί ουσιαστικά . Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Eurostat (Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία ) ένας στους τέσσερις Ευρωπαίους είναι κακή , δηλαδή 124.500.000 σε φτωχοί της Ευρώπης .

Τα ποσοστά αυτά δεν είναι ομοιόμορφη , αλλά υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση μεταξύ των χωρών . Έτσι έχουμε , ενώ το ποσοστό είναι 49 % στη Βουλγαρία , 42 % στη Ρουμανία , 37 % στη Λετονία και 35 % στην Ελλάδα , φθάνοντας μόλις το 15 ​​% στην Τσεχική Δημοκρατία και τις Κάτω Χώρες , 17 % στη Φινλανδία και 18 % στη Σουηδία και το Λουξεμβούργο . Μεταξύ των μεγάλων ευρωπαϊκών οικονομιών , η Γαλλία είναι 19,1 % , Γερμανία 19,6 % , Ηνωμένο Βασίλειο 24,1 % , Ισπανία 28,2 % στην Ιταλία και 29,9 % [ 3 ] .

Ακόμη και σε χώρες "Rich " στην Ευρώπη , το ποσοστό της φτώχειας έχει φτάσει σε ανησυχητικά στοιχεία :
Δανία 19 %
Σουηδία 18,2 %
Λουξεμβούργο 18,4 %


Ας υπάρξει πείνας και της φτώχειας σε χώρες όπως η Αιθιοπία , το Σουδάν και μεταξύ υποσαχάρια Υπερπόντιες χώρες θα ήταν προφητικά , αλλά ότι υπάρχει πείνα στην αριστοκρατική Ευρώπη αυτάρκη και πολύ εντυπωσιακή .

Κατά το πρώτο εξάμηνο της 70ης εβδομάδας [ 4 ] θα στοιχειώνει τον κόσμο Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης :

Ο αναβάτης στο White Horse : Ένα πολύ καλό Ανθρωπισμός , μια εταιρεία που ως επί το πλείστον μακριά από τα πράγματα του Θεού

Ο αναβάτης της Red Horse : Πόλεμος άνεμοι φυσούν σε διάφορα μέρη του πλανήτη . Η ένταση στη Μέση Ανατολή και η απειλή του Ισραήλ να επιτεθεί " προληπτικής" στο Ιράν . Συρία καταστράφηκε από έναν εμφύλιο πόλεμο που σήμερα έχει στοιχίσει περισσότερες από 120.000 ζωές και έχει δημιουργήσει πάνω από 1.600.000 εκτοπισμένους αμάχους . Πόλεμος στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία , την «Αραβική Άνοιξη» στη Μέση Ανατολή . Η ένταση μεταξύ της Κίνας , της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ από τη μία πλευρά και της Βόρειας Κορέας εναντίον Νότια Κορέα και ΗΠΑ

The Black Horse Rider : πείνα , το 25% της Ευρώπης είναι πεινασμένοι , το κρύο και τις ανάγκες όλων των ειδών .

Αναβάτης σε Pale Horse : Πολλά παράσιτα έχουν απειλήσει κοινωνία τα τελευταία χρόνια , όπως η γρίπη των πτηνών το 2012 και το 2013 .


Μετά την περιγραφή του Word Οι τέσσερις καβαλάρηδες της αναφέρει τον μεγάλο διωγμό εναντίον της Εκκλησίας του Χριστού :

9 Όταν άνοιξε την πέμπτη σφραγίδα , είδα κάτω από το θυσιαστήριο τις ψυχές αυτών που είχαν σκοτωθεί εξαιτίας του λόγου του Θεού και να είναι πιστοί στην κατάθεσή τους . 10 έκραξε με δυνατή φωνή , "Πόσο καιρό , Υπέρτατος Κύριος , άγιος και αληθινός , θα εξακολουθούν να μην κρίνουμε τους κατοίκους της γης και να εκδικηθεί το αίμα μας; " 11 Στη συνέχεια, το καθένα από αυτά δόθηκε μια λευκή ρόμπα , και τους είπαν να περιμένουν λίγο περισσότερο , έως ότου ο αριθμός των συναδέλφων υπαλλήλων και τα αδέλφια τους που ήταν να σκοτωθεί όπως είχαν ολοκληρωθεί.
Αποκάλυψη 6.9 . ΜΕΜΑ .

Η δίωξη των Χριστιανών και έχουν ανοιχτά εξαπολύσει στο Ιράκ , τη Νιγηρία , την Αίγυπτο .


Εβδομάδα 70 είναι έτοιμο να ξεκινήσει . Όλες οι προφητείες εκπληρώνονται , η οποία πιστοποιεί ότι ο Λόγος είναι αλήθεια . Σώσετε την ψυχή σας τώρα , αποδέχονται τον Χριστό ως Κύριο σου και να μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους . Βρείτε μια εκκλησία, όπου ο Λόγος του Θεού , ο χρόνος τρέχει κηρύττεται .

_________________________________

[ 1 ] Σχετικές ειδήσεις : Ισπανικά http://www.lasemana70.com/2013/02/revelaciones-1-6.html ?
Inglés http://www.lasemana70.com/2013/02/revelations-1-65-8-four-horsemen-of.html
[ 2 ] http://www.ieco.clarin.com/mundo/Calle-Atenas-pobreza-Grecia-desocupacion_CLAIMA20130902_0006_4.jpg
[ 3 ] http://www.ieco.clarin.com/economia/europeos-pobre_0_1042696096.html

[ 4 ] ΙΣΠΑΝΙΚΑ http://www.lasemana70.com/2013/02/la-semana-70-1_12.html ?
ENGLISH http://www.lasemana70.com/2013/02/week-70-why-title.html


Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa