STUDY. The Great Mahdi Islam - dan - Dajjal Bible. By Fabian Massa

Diterjemahkan dari Bahasa Sepanyol ke Bahasa Melayu dengan Google Translator .


Nubuatan Akhir Times, menurut Islam, terdapat dalam surah ( bab al-Quran ) Al Raman dan Al Takweer . Dalam teks suci Islam pada masa itu dipanggil "La Hora " yang timbul, dalam kata-kata Muhammad "apabila huru-hara yang memerintah di dunia. Negara-negara lain akan terlibat dalam serangan malam terhadap satu sama lain . Tidak mempunyai belas kasihan lebih tua dengan muda atau menunjukkan jenis yang kuat untuk yang lemah. "

Kemudian, di tengah-tengah huru-hara (yang hari ini dikaitkan dengan perang dengan senjata nuklear) muncul Besar Mahdi (The berpandu ) The Grand Imam ( pendakwah ) No 12.
Ia adalah menarik bahawa Nabi Muhammad adalah keturunan langsung Ismael , anak Abraham dengan Hagar. Dan jika kita pergi ke keturunan Abraham dalam Kejadian 11 kita dapat melihat bahawa adalah keturunan langsung Sem.

Dan Sem adalah keturunan langsung Adam sebagai keturunan Set . Iaitu, "Great Mahdi " Islam selaras dengan Dajjal Bible, Man Sin 2 Tesalonika 2,3-4 , akan menjadi keturunan langsung Adam melalui keturunan Set.

Ciri-ciri utama Mahdi dan Dajjal.
Bible Dajjal
1. Antikristus akan menjadi pemimpin yang hebat dengan keupayaan yang hebat untuk bercakap dan menjalankan
Dua. Nabi palsu akan menyokong Dajjal untuk menipu dunia untuk menerima dan mengikuti Dajjal
Tiga. Antikristus dan Nabi Palsu dipasang tentera yang besar untuk menundukkan bumi dan mengenakan kerajaan mereka.
April. Nabi Palsu digambarkan sebagai Dragon akan datang dan mengelirukan yang menjanjikan keamanan , keadilan dan ekuiti, iaitu kambing pakaian.
Mei. Antikristus dan Nabi Palsu mewujudkan New World Order.
Jun. Dajjal akan mengubah masa.
Julai. Antikristus dan Nabi Palsu akan mengenakan agama tunggal.
Ogos. Antikristus dan Nabi Palsu akan melaksanakan dengan memenggal kepala yang tidak mahu menerima agama mereka.
9. Antikristus akan mempunyai konflik tertentu terhadap orang-orang Yahudi , kerana mereka tidak akan menerima dan akan menganiaya dan membunuh ramai.
10. Antikristus dan Nabi Palsu akan menyerang dan menakluki Jerusalem , diiringi oleh Gog dan Magog dan sekumpulan negara-negara Islam. Buat masa ini, semua negara-negara yang disebut di dalam Alkitab dan yang melakukan serangan ini dan Muslim.
11. Antikristus akan menubuhkan pihak berkuasa rohani , mengisytiharkan Tuhan dalam sebuah kuil di Jerusalem ( kekejian yang membinasakan ).
12. Dajjal akan melakukan perbuatan-perbuatan besar dan keajaiban untuk semua orang percaya di dalam dia.
13. Dajjal akan membuat perjanjian damai dengan Israel selama tujuh tahun. Pada Kedatangan Kedua , Isa akan mempertahankan Jerusalem dan Israel dari serangan gabungan negara-negara yang akan menyertai Dajjal dan Nabi Palsu .


APA KATA QURAN MENGENAI MAHDI ( Imam 12) ?

1. Imam Al Madhi akan menjadi pemimpin yang hebat dengan keupayaan yang hebat untuk bercakap dan memimpin.
Dua. Bersama-sama Imam Mahdi akan datang Isa ( versi Islam Isa , Nabi Palsu jelas UEL) dan menyokong segala apa yang Imam Mahdi bagi dunia untuk mengikuti dan menyokong beliau.
Tiga. Imam Mahdi dan Nabi Isa Islam akan mempunyai tentera yang kuat yang digunakan untuk menundukkan bumi dan mengenakan kerajaannya "keadilan dan ekuiti ".
April. Isa Islam akan datang dengan gelaran Anak Domba Allah , tetapi akan mengajar agama yang benar adalah Islam.
Mei. Imam Mahdi dan Nabi Isa Islam mewujudkan order dunia baru, yang dikenakan kebenaran , keamanan dan kerajaan dan gaya pemerintahan Islam.
Jun. Imam Al Madhi pakai kalendar Islam di seluruh dunia , oleh itu, ia mengikuti bahawa perubahan kali . Islam menggunakan kalendar 12 bulan dan 30 hari, dengan nama-nama Islam.
Julai. Imam Mahdi dan Nabi Isa Islam menubuhkan hanya Islam sebagai satu-satunya agama yang diterima oleh Allah

Ogos. Imam Mahdi dan Nabi Isa akan melaksanakan Islam dengan memenggal kepala sesiapa sahaja yang tidak menerima Islam sebagai agama rasmi , Muhammad sebagai nabi itu, dan lain-lain . Ia adalah universal dikenali yang sentiasa menjadi amalan Islam memotong kepala lawan mereka.

9. Imam Mahdi dan Nabi Isa Islam akan mempunyai suatu perintah khusus Allah untuk membunuh SEMUA orang Yahudi. Perintah ini tidak akan baru, kerana sehingga ke hari ini , yang hampir satu-satunya sebab bagi kewujudan Islam.
10. Imam Mahdi dan Nabi Isa Islam akan menyerang dan menakluk Jerusalem dan mengenakan Islam di atasnya. The Madhi akan menubuhkan sebuah pemerintahan Islam dengan Jerusalem sebagai modal.
11. The Madhi juga membuat keajaiban.
12. The Madhi akan membuat perjanjian damai dengan Israel selama tujuh tahun.
13. Dajjal Islam atau Dajjal akan muncul untuk menipu orang-orang Yahudi dan membuat mereka percaya bahawa ia adalah Isa Al-Masih yang mereka telah menunggu. Al-Quran memberi amaran semua umat Islam untuk melarikan diri dari dia dan mengabaikan segala-galanya yang kamu katakan.

Minggu 70 adalah kira-kira untuk memulakan , adakah kita bersedia ?


Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa