Відображення. Мексика , Narcos vs. Екзорцистів . Частина III . За Фабіан Маса

Переклад з іспанської на українську з Google Перекладач .

У частині I обговорили відома BBC [ 1 ] на насильстві наркотиками в Мексиці і , як уряд і католицька церква в цій країні об'єднали свої зусилля в тому , що обидва викликати війну проти Зла.


У 2 -й частині ми могли бачити , що біблійно демонічна діяльність була безпосередньо пов'язана з ідолопоклонством і партія закінчилася з наступним твердженням: католицькі заклинателів не може перемогти в цій війні проти сатаністів. І чому я кажу про це? Просто тому , що вони також практикують ідолопоклонство , поклоніння зображення , статуї на честь твору рук майстрів. [ 2 ]

У цій третій і останній частині статті , побачити тісний зв'язок між :


1 . ідолопоклонство
Два . Сатанізм і демон поклоніння .


1 . ідолопоклонство

Перша заповідь , що Бог дав Мойсею забороняє ідолопоклонство . Важливо відзначити , що те , що ставити на перше місце означає , що це завжди найголовніше , бачити текст Єрусалимського Біблії [ 3 ] , який є кращим католицькою церквою :

1 . Тоді Бог говорив всі ці слова , кажучи :
Два . Я Господь , Бог твій , що вивів тебе із землі Єгипетської , з дому рабства.
Три . Та не буде в тебе інших богів перед лицем Моїм .
Квітень. Ви не повинні зробити будь-яке зображення або скульптуру або того , що на небі вгорі , або те , що є на землі долі, і що в воді під землею .
Май. Не вклоняйся їм і не служи їм, бо Я Господь , Бог твій , Бог заздрісний , що карає провину батьків дітей до третього і четвертого роду , що ненавидять Мене ,
6 . і в мене є милість до тисячі родів любить Мене, і хто виконує Мої заповіді . Вихід 20.1 6 Єрусалимська Біблія.

Та не буде в тебе інших богів перед лицем Моїм , тобто, не вклоняйся їм і не ви поклали нічого і нікого переді мною , каже Господь . Вірші 4 і 5 заборонити зображення любити і поклонятися їм (молитви , молитви , свічки , квіти , пахощі і т.д.) Заповідь говорить про зображення або статуї , незалежно від того , коли б Ісус , Діва Марія , ще один святий пантеон католицька або Санкт Смерть . Все йде в тій же категорії: ідолопоклонство .


Два . Сатанізм і демон поклоніння .

Три . 19 . Що ж тоді говорити? Це ідоложертовне значить небудь? Або , що ідол є щось?
Квітень. 20 . Але якщо язичники , приносячи жертви , приносять , демонам, а не Богу ! І я не хочу , щоб увійти в спілкування з демонами .
Май. 21 . Ви не можете пити чаші Господньої та чаші демонської . Ви не можете бути спільниками Господнього столу й столу бісівської .
1 - е Коринтян 10.19 - 21 Єрусалим Біблії [ 4 ] .

Апостол Павло вчить в цьому уривку (насправді з вірша 1 , я рекомендую прочитати всю главу) , який є духовна реальність. У разі католицьких [ 5 ] людей , сумлінно і згідно з інструкцією , отримані від духовенства , вони вважають , що вони поклоняються святою / а , але насправді , вони порушують першу заповідь . Демони " приховані" за зображення і отримувати поклоніння і ці пропозиції. Павло пояснює, чому статуя або зображення саме по собі не що інше , диявола позаду , якщо реально. Божий народ не повинен мати нічого спільного з демонами .

Для послідовників Святої Смерті , вони знають , що їх « роботодавець » є гладкою і сатанинська просто .

Але крім цього випадку відрізняються один від одного , обидва культи суперечить Слову Божому і складають ідолопоклонство .

Тоді ви зрозумієте , чому католицькі священики не можуть " випустити демона " : Це не має духовну владу , щоб бути предметом Божого Слова .

14 . Отож, мої любі , утікайте від служіння ідолам . 1 Ко 10.14 Єрусалимська Біблія.

21 Але ті , хто стоїть за ті гидоти та гидоти продовжуватися, я попрошу їх до відповідальності за свою поведінку. Каже Господь Бог . NIV Єзекіїль 11.21 .



Тиждень 70 ось-ось почнеться , і ідоляни потрапляють в суд Божий. Чи готові ми ?


[ 1 ]
http://www.bbc.co.uk/mundo/noticias/2013/11/131122_mexico_exorcismo_iglesia_narco_vh.shtml
[ 2 ] ІСПАНСЬКИЙ http://www.lasemana70.com/2013/11/news-mexico-narcos-vs-exorcistas-parte.html ; http://www.lasemana70.com/2013/11/reflexion-los- заклинателів -бойовий la.html
ENGLISH http://www.lasemana70.com/2013/11/news-mexico-exorcists-vs-narcos-part-i.html ; http://www.lasemana70.com/2013/11/reflection-mexico-exorcists - проти - narcos.html

[ 3 ] # ixzz2m4LJpQ1h http://www.bibliacatolica.com.br/la-biblia-de-jerusalen/exodo/20/
[ 4 ] http://www.bibliacatolica.com.br/la-biblia-de-jerusalen/i-corintios/10/ # ixzz2m4PaRBUG
[ 5 ] Ми повинні розрізняти між католицькими чоловік ( більшість з яких не знаючи Писання , ) і священиків , які , очевидно , якщо відомі. Люди гріх невідання , але курія гріх не дарма.



Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa