Відображення. Добрий християнин вчитель великого казкаря . Фабіан Масса.

Переклад з іспанської українською мовою з Google Перекладач

Один із секретів , так званих « великих» комунікатори , вони знають , щоб розповісти хороші історії. У вірі , був , безсумнівно , найбільший сам Ісус : Його притчі настільки цікаві і містять багато мудрості , що як і раніше актуальні 2000 років по тому.


Успішний оповідачем є той , який захоплює увагу слухачів. В одному з класів ділив це і один з учнів заперечив , що це " знання , як рахувати Біблію як історію або кіно " був тільки для пасторів і євангелістів , хто проповідує з кафедри , і що мислення багатьох . Але Бог закликає нас проповідувати Слово першого будинку :

4 " Слухай , Ізраїль : . Господь Бог наш є Господь єдиний [ A] 5 Люби Господа Бога твого всім серцем твоїм , і всією душею своєю, і всією силою своєю . 6 від вашого серця ці слова , що я наказую тобі сьогодні. 7 справити на них враження на ваших дітей. Про них говорять , коли ви сидите у себе вдома і , коли ви йдете по дорозі , коли лягаєш і коли встаєш . 8 зв'язати їх з руками на знак їх на своєму чолі , 9 , напиши їх на дверних ваших будинках і на * воротами. Dt 6,1 - 9 NIV .

Коли людина " Store " в серці ( розум розуму =) Слово Боже , робить самостійно , і це означає , що ви можете читати за їх власними словами (переказ ) Це ключовий з чоловіків Божих , які мають успішний проповіді ( тобто люди , які керують і асимілювати почути проповідь ) і успішних вчителів (тобто ті, які не сплять зі своїми учнями , але збуджені вчитися) .

Про них говорять , коли ви сидите у себе вдома і , коли ви йдете по дорозі , коли лягаєш і коли встаєш . " Говорячи про Біблії " означає пояснити , розширити його , інтерпретувати його так , що інший може засвоїти.

Пов'язати їх з руки ... їх на чоло кажучи у нас є свідчення по тому, що я проповідую .

Успішний оповідач , він власними слова ( вигравірувані в його серце) може говорити , не читаючи все. Це той же випадок музикант , який дійсно подобається його пісня не прив'язана до рахунку .

Велике Доручення починається вдома (Єрусалим ) , коли ми зможемо досягти дружина і діти в захваті від Біблії , тому що наші проповіді , і ми будемо " успішних проповідників і вчителів".

Тиждень 70 ось-ось почнеться, починають проповідувати в будинку.



Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

ARGENTINA, ABORTO: ¿SI o NO?- EL CASO EN ISLANDIA Y OTROS PAISES. BY FABIAN MASSA.