Відображення. Реальна мета Євангелія. Фабіан Масса.

Переклад з іспанської українською мовою з Google Перекладач .


Пастор Девід Мартін Ллойд - Джонс [ 1] було ясно , що метою проповіді Євангелія є порятунок душ наших , щоб примирити нас з Богом доступ до вічного життя в Його присутності .


Однак це було спотворено і минулого разу у нас є , що повідомлення було змінено на Євангеліє від Благословення / процвітання. Mega Пастори були досягнуті при Мега Мега Церкви конгрегації зазвичай мають Mega Незнання Слова Божого і мають спотворене уявлення про Євангеліє Щастя легко.

Пастори прагне досягти супер є зборів , тому що це єдиний спосіб фінансової підтримки підприємств фараонів як професійні телестудії , радіостанції , події / показує , де вони можуть допомогти більш ніж 100.000 осіб і т.д. Важливо те , як багато, чи не буде овець розуміють. Як овець разом у " промислових масштабах " ? З спрощеним повідомлення :

Бог хоче благословити через помазання ( пастор , очевидно! ) І вам не потрібно багато, просто отримати благословення / Навчання / і т.д. ...!

Ці пастирі не дають проповіді Mega конфронтації , бо це буде перешкоджати овець , ви могли піти в інший сусідньої церкви , яка знаходиться на тому ж прагненні до "Мега зростання для Церкви» і мають свої власні Mega подій , ніж 100 000 чоловік.
Таким чином ми приходимо до конкуренції між Mega пасторів , де кожен дбає лише про його мега церкви - підприємництво , яке пристосовані до своєї сім'ї , щоб вони могли жити в найвищих рівнем доходу.

Церков У дівчаток ситуація нічим не краще, тому що пастори вважають , що якщо ви покладете твердо на повідомлення , вівці підуть на Mega Благословення церкви Easy . Таким чином , ми підійшли до того моменту з Лаодикії , церква кінця часів:

Послання Христа Лаодикії

14 " І до Ангола Церкви в Лаодикії :
Так говорить Амінь , свідок вірний і правдивий , правитель [C ] з Божого творива : 15 Я знаю діла твої , я знаю , що ти не холодний , ані гарячий . Якби ти був або один, або інший! 16 Тому , як ти не холодний , ані гарячий , але теплий, то викину тебе з уст Моїх . 17 Ви кажете : " я багатий , я процвітав , і я нічого не потрібно" , але не розуміють , що нужденний, і мізерний і вбогий, і сліпий, і голий вас . 18 Раджу тобі купити в Мене золото , вогнем очищене , щоб збагатитись , білу одежу, щоб ви могли була ганьба наготи твоєї , і мазь для того , що ви покладете на очі і бачити знову.
19 Я докоряю й дисциплінувати тих , кого я люблю. Будь же ревний і покайся . 20 Ось Я стою під дверима та стукаю . Якщо хто почує Мій голос і двері відчинить, Я і буду вечеряти з ним , і він зі Мною . Одкровення 3.14 - 19 NIV .

Що ми робимо ? Попросіть у Слові , спробуйте виконати його , тому що Бог обіцяє , що той , хто це принаймні , намагається отримати від нього допомогу , щоб досягти кінця дороги :

8 І буде там , і спосіб , і називатиметься шляхом святим : нечистий не ходитиме його , але сам він буде у них : той , хто ходить по дорозі , хоча дурень , не помилимося . Ісаї 35,8 RV60

Так що не турбуйтеся , але твердо стояти читання , медитації та практики Слова .

Тиждень 70 ось-ось почнеться. Ті , хто залишається в Лаодикії не ввійдете в Царство . Чи готові ми ?



___________________________________

[ 1] Девід Мартін Ллойд - Джонс народився 20 грудня 1889 і помер 1 березня 1981 . Він був лікарем , священиком і проповідником в Уельсі (Великобританія). Він рішуче виступив проти руху « ліберальний » у протестантському християнстві своєї країни. http://es.wikipedia.org/wiki/Martyn_Lloyd-Jones




Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa