Відображення. נְבִיא Пророка і лжепророк. Фабіан Массі

Переклад з іспанської українською мовою з Google Перекладач .



 נְבִיא Пророка і лжепророк.
У Біблії , Бог говорить через пророків , аж до часів Ісуса , як він пояснює Автор Послання до Євреїв :


Один Бог , Багато разів і багатьма з нашими предками в минулому в Пророків , 2 в останні дні говорив до нас через Сина Його . Якого поставив спадкоємцем усього , що Ним і віки Він створив . Євреїв 1:1-2 NIV .

Історично склалося , що Бог воскресив , коли пророки класу священиків не виконують свою роботу , і з цієї причини народ Божий вислизнув з "старих шляхів" Під знаком Слово Боже. Пророки були як правило , люди з характером , наприклад , коли велика група молодих дорікнув пророка Єлисея, знущалися над ним , тому що він був лисим , пророк прокляті і залишив гаю неподалік два ведмеді , який вбив сорок два з цих хлопчики ( 2 Цар 2:23 ) .

Інший приклад : Одного разу король Ахазія послав двох озброєних контингент п'ятдесят чоловік у кожній , щоб принести його присутності пророка Іллі. Капітани обох групах гордо простували до Пророка , який замовив дві групи на вогонь зійшов з неба і попалить . Обидва війська були вбиті таким чином ( 2 Цар 1,9 - 12)

Пророки не соромтеся сказати , що Бог звелів їм , але сильні можуть порушити ваш , наприклад :
Коли Ахав [ 2] Ізраїлів цар провідних людей в оману , перетягнувши його в корупції і ідолопоклонство , Бог воскресив пророк Ілля оголосити посухи нескінченності [ 3] ( 1 Цар 17,1 ) .
Коли Ірод Антипа одружився Іродіади (дружина його брата Ірода Філіпа ), Іоанн Хреститель буде не вистачати його в обличчя , незалежно від того , що тиран може зробити ( Лк. 3,19 - 20).

І тому ми можемо дати багато прикладів Єремії , Ісаї , Агей , Захарія Осії , Амос , і т.д. ... пророки Божі , з функцією пробудження людей ви пропали без вісті його назад підкорятися командам Господа .

Останнім пророком був Іван Хреститель , який підготував дорогу для Господа . Проте сьогодні багато пророків виросли , вони дуже відрізняються від старих : вони не привертають увагу до пастирів процвітання , а не оскаржувати корумпованих правителів , а не докір ідолопоклонників , а не люди , щоб отримати інтимні не вернувся до Бога ... нічого подібного.

Це нове покоління «пророків » проповідують тільки гарні новини : Акції, процвітання , нові робочі місця , фінансові дива , економічної , успіх.

А найвідчайдушніші люди шукають такого роду " пророцтва " нагромаджені як мухи в меді почути " , що приходить до пророка Божого сказав : " знати " як вона буде йти ( у фінансовому плані) року приходить " , щоб отримати" слова влади " , що змінить ваше життя.
Прокинутися всі з вас , хто спить , говорив Бог у Своєму Слові і дав зрозуміти , що ми діти Божі досягти своїх обіцянок до нас , коли ми дотримуємося заповідей .

Досить чекати проксі заявами і пророцтвами процвітання цих « пророків» Або не розуміють , що вони пророкують благословення тільки потім попросити за свої гроші?

Ісус сказав : " Шукайте ж найперше Царства Божого і правди Його , і це все ( що вам потрібно ) буде додано . " Матвія 6:33 NIV .

Тиждень 70 ось-ось почнеться. Тільки Христос безпечно. Не шукайте легких шляхів лжепророків і слідувати по шляху , який вузькою , що веде до життя.

________________________

[ 1] נְבִיא іврит Набі '= Пророк , Провидець .
[ 2] царював в Ізраїлі між 874 і 853 р. до н.е.
[ 3] посуха тривала 3,5 роки.



Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa