Reflecție . Grupurilor radicale și " teorie a conspirației ". De Fabian Massa .

Tradus din spaniolă în română cu Google Translator .O caracteristică a tuturor grup radical este faptul că acestea au o "poveste" o anumită percepție a realității. Când aceste grupuri vin la putere, trece peste orice încercare de a grupurilor care nu sunt aliniate cu dvs. "model".

Dacă câmpul este politica, facțiuni opuse va "adversarii lovitură de stat", "lanț de descurajare", cum se spune doamna Cristina Kirchner [1] sau unele descalificatoare de stil, ca fundamentaliștii nu susțin să-și apere lor model, dar descalifica de obicei depune și opoziție [2].


Pentru a susține această situație grupuri radicale adopte teoria conspirației sau teorie a conspirației , care poate fi definit ca o încercare de a explica un eveniment sau lanț de evenimente care au avut loc sau urmează să se întâmple , fie percepută sau reală , ( de obicei de importanță politică , sociale , economice , sau istoric ) , prin existența unui secret atât de puternic , amplu , de lungă durată și de obicei malware . Ipoteza generală a teoriilor conspirației este că evenimentele majore din istoria au fost controlate de către manipulatori care organizează evenimente din " spatele scenei " și / sau motive abjecte sau cel puțin egoist . [ 3 ]

În cazul politicii , radicalizate în putere ( care în sine este adesea numit " revoluționar " ) acuză de multe ori" opoziția lașitate " de propriile eșecuri .


Cel mai bun mod de a înțelege ceva este un exemplu

Un caz la scară largă , din păcate, este ceea ce se întâmplă în Venezuela : Grupul care guvernează această țară frumoasă a fost la putere pentru mai mult de 20 de ani. Deși am decis absolut , ( adică fără opoziția nu putea face nimic ), politicile guvernamentale au dus la o situație de urgență Venezuela economic , financiar , energie , produse alimentare și industriale . Acest total de urgență a fost recunoscută și declarată de către guvern .

Țara este în " furnizarea economic alimentar de urgență " decretată de guvernul .
Cele aproape 100.000 de milioane de euro intrate vânzările de petrol nu sunt suficiente pentru a depăși lipsa și lipsa de alimente ( ulei , carne , linte , margarina , fasole , brânză , făină , lapte ... ) și produse de bază , care cauzează linii lungi și o mulțime de " arrechera " cuvânt venezuelean folosit pentru a rezuma starea de furie .
Jumătate din spitale care sufera " închidere tehnică " și de a supraviețui cu o treime din paturi , fara de intrare sau de echipamente , 70 % dintre rutele au probleme de întreținere și pene de curent continue și după imens național pană de curent la începutul lunii septembrie .
Dar dacă ceva de suferit în carnea lor claselor populare , precum și deficitul ( care depășește 45% creștere , la sfârșitul anului , una dintre cele mai mari din lume ) și inflația prețurilor în creștere în fiecare săptămână , este violență devoreze o societate în care moartea a devenit ceva la fel de banal ca viata .
" Realitatea economică este pe cale să copleșească guvernului și poate duce la colaps ", a declarat Leopoldo Puchi , analist ascuțite aproape de poziții guvernamentale .
Rocío San Miguel , președintele de control Citizen pentru Securitate , Apărare și Forțele Armate , a fost chiar și mai vehement în opinia sa, bucata joia trecută .
" În Venezuela , sau un dialog pentru pace , cu recunoașterea și respectul față de opoziție , diferența de opinie și critică , sau nu tulburări sociale , după cum sa menționat Cabello . O problemă presantă , apropo , care începe să fie discutată în cadrul forței armate național ... " [ 4 ]
Cu toate acestea , autoritățile nu au grijă de eșecul lor , dar da vina pe opoziție ( care acum 20 de ani , care nu duce mai departe orice act de guvern ) , într- un exemplu clasic al modului în care " Teoria conspirației " .


Fundamentaliștii în Biserica lui Hristos .

Grupuri radicale , auto - identificat ca ortodoxă sau fundamentaliste ( în care fundația sa este adevărat numai ) s-au infiltrat toate organizatiile : curs politic , militar , economic , religios , și de asemenea, în Biserica lui Hristos .

Pentru creștinii ortodocși , ele sunt doar pur ,Aleși , cei care vor fi prinși , în ziua mâniei , care va conduce la Millennium , pentru care vor fi salvate . Toți cei care nu sunt de acord 100% cu gândurile tale sunt despre necredincioși , umaniști infiltrați , credincioși căldicei , învățători falși , prooroci mincinoși , apostaților , barfe , oameni care critică , deoarece acestea au o rădăcină de amărăciune , etc , etc , etc .

Cuvântul lui Dumnezeu ne învață că trebuie să ne păzi inimile noastre ( Proverbe 4:23 ) , pentru că este izvorul vieții . Aroganță , descalifica de altă parte , disprețul sau dispreț poluează pur și simplu inimile noastre și ne expune la păcat la fel ca și critica , bârfa sau orice alt păcat .
De asemenea, ne învață că , dacă credeți că tare , uite ca nu cumva să cadă ( 1 Corinteni 10.12 )
În Luca 18.10 Isus spune o parabolă , în cazul în care un fariseu și un vameș [ 5 ] a intrat în templu să se roage [ 6 ] .

De impozitare este recunoscut ca un păcătos , să se pocăiască înaintea lui Dumnezeu și lasă iertat . Fariseul se compară cu taxa și de a fi mai bun decât celălalt , se crede neprihăniți înaintea lui Dumnezeu , și din Templu condamnat .

Dumnezeu ne cheamă să revizuiască în mod constant poziția noastră , nu în comparație cu altele , dar cu Cuvântul lui Dumnezeu .

Săptămâna 70 este pe cale să înceapă . Salva Hristos .
Cum este inima ta ?

_________________

[ 1 ] Președintele Argentinei de la 10/12 2007.
[ 2 ] Omul eroare de paie este de caricatură argumentele sau pozițiaadversarului , răsucirea cuvintele lui sau prin schimbarea sensul de a facilita atac lingvistice sau dialéctico.1 numele său se referă la unul dintre cei doi nu se lupta cu contraargumente , dar o imitație fals și vulnerabile ale acestora , în scopul de a da iluzia ușor depășit . http://es.wikipedia.org/wiki/Falacia_del_hombre_de_paja
[ 3 ] http://es.wikipedia.org/wiki/Teor % C3 % ADa_conspirativa
[ 4 ] http://www.lanacion.com.ar/1624285-el-fantasma-del-estallido-social-asusta-a-venezuela
[ 5 ] SPANIOLĂ http://www.lasemana70.com/2013/09/reflexion-la-santidad-segun-los.html ;
ENGLISH http://www.lasemana70.com/2013/09/reflection-holiness-as-pharisees-by.html
[ 6 ] SPANIOLĂ http://www.lasemana70.com/2013/09/reflexion-la-soberbia-del-fariseo-by.html ;
ENGLISH http://www.lasemana70.com/2013/09/reflection-pride-of-pharisee.html


Comentarios

Entradas populares de este blog

ИССЛЕДОВАНИЕ . Мы живем , потому что Бог вдохнул жизнь в нас. По Фабиан Масса.

Дослідження . Один долар і масонські символи . За Фабіан Масса.

STUDY. El culto a la diosa Asera: ¿Es cosa del pasado o esta vigente? By Fabian Massa